Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

UPDATE | Informatie Jeugd | Seizoen 2019 2020

Let op - er zijn wijzigingen doorgevoerd in diverse documenten. Kijk alles nog eens door voor de laatste updates.
 
De voorbereidingen voor de start van het seizoen 2019 - 2020 zijn zo goed als afgerond. In de aanloop naar het aankomende seizoen zijn er enkele documenten opgemaakt, waaronder het reguliere trainingsschema, het schema voor de keeperstraining en de looptraining.

Onderstaand wordt de belangrijkste (en meest recente) informatie gedeeld voor de voorbereiding en de aanvang van het nieuwe seizoen.

Voorbereiding & oefenprogramma

Na volgende week zullen de eerste trainingen van het seizoen plaatsvinden, om precies te zijn in de week van 19 augustus. Zie voor de exacte datum (maandag 19 augustus of dinsdag 20 augustus) het trainingsschema. Enkel JO19-1 (zaterdag 10 augustus), JO15-1 en JO13-1 (beide dinsdag 13 augustus) zullen eerder starten met de trainingen.

In plaats van de eerste training hebben we voor JO15-3 een bijeenkomst gepland, omdat de begeleiding nog niet voldoende is ingevuld. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 augustus van 19.15 uur tot 19.45 uur. Graag zien we alle ouders dan verschijnen om te kijken of we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Het oefenprogramma zal overigens wekelijks op de website te zien zijn via deze link.

Trainingsschema

Er zal komend seizoen ook weer getraind worden volgens een trainingsschema. In dit schema kun je de dagen en tijdstippen zien waarop er getraind gaat worden door ieder team en op welk veld.

Het reguliere schema zal standaard gevolgd worden. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, zou er getraind kunnen worden op het natuurgrasveld (= NG in het overzicht). Mochten de weersomstandigheden niet meewerken, dan verhuizen deze teams naar de kunstgrasvelden. Een en ander wordt op de website van DSC aangegeven via de groene of rode button onder het kopje Trainingsschema, linksboven op de homepagina.

Het trainingsschema is ook te vinden op de website van DSC en wel op de pagina's 'Jeugd' & 'Senioren' en middels onderstaande link.

Trainingsschema | Seizoen 2019 - 2020

Teamindeling Seizoen 2019 - 2020

De teamindeling voor de jeugd voor het seizoen 2019 - 2020 is bekend. De teamindeling is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog enkele wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang of tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Alles zal uiteraard gaan in overleg met ouders en kinderen.

Teamindeling Jeugd | Seizoen 2019 - 2020
 
Specifieke trainingen (looptraining en techniektraining)

Ook zullen er in het seizoen 2019 - 2020 weer specifieke trainingen gegeven worden. Er zullen specifieke keepers- en looptrainingen gegeven worden door specialistische trainers. De schema's voor deze specifieke trainingen zijn bekend en in te zien via onderstaand links.

Specifieke Trainingen | Looptraining
Specifieke Trainingen | Keeperstraining