Nieuws

Rubriek | Pupil van de Week
Geplaatst op 16-10-2023
DSC speelde tegen Nieuwkuijk een wedstrijd met 2 gezichten. De bezoekers speelden het eerste half uur erg goed en kwamen 0-3 voor. Vanaf de 1-3 door Roy van Beurden werd het spelbeeld anders. DSC bleek toen gelijkwaardig en door doelpunten van Gerd Jan Hooijmans en weer Roy van Beurden kwam de eindstand 3-5 op het scorebord.

Roy werd voor zijn doelpunten en goede spel beloond met de titel Man of the Match. Samemen met pupil van de week Luuk van de Bogert staat hij op de foto.

Geplaatst op 02-10-2023
In de wedstrijd van DSC tegen Real Lunet werd Mike van Namen man of the match. Hij scoorde het openings doelpunt en zorgde er voor dat veel duels in het voordeel van DSC gewonnen werden. Daarmee verdiende Mike deze uitverkiezing.

Samen met Pupil van de Week Cas Daams staat Mike op de foto.

Rubriek | Man of the Match
Geplaatst op 24-04-2023
DSC speelde tegen Margriet een goede wedstrijd. Met name de 1e helft was DSC heer en meester en ging het terecht met een 2-0 voorsprong de rust in. In de 2e helft zette Margriet aan en dit leverde een penalty op die benut werd. Maar gelukkig wist Quincy snel het verschil weer te maken. Man of the match werd Brent van Herwijnen omdat het de penalty voor de 2-0 veroorzaakte en ook zelf benutte. Hij speelde sowieso een goede wedstrijd en zorge telkens voor dreiging over de linker flank.

Samen met pupil van de week Isa Nendels staat Brent op de foto.

Rubriek | Man of the Match (DSC - SBC)
Geplaatst op 05-12-2022
In de wedstrijd tegen SBC uit Son en Breugel werd Leon van Heel gekozen tot man of the match. Zijn rushes over de flank, bijna scorend met zijn schoten en stevig in de duels zorgde hij er voor samen met zijn teamgenoten dat er een zwaar bevochten punt in Kerkdriel bleef. Samen met pupil van de week Isabella van der Heijden staat Leon op de foto.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nooit Gedacht)
Geplaatst op 21-11-2022
Tijdens de koude en vooral kletsnatte wedstrijd had DSC veel moeite met het spel van Nooit Gedacht. Door goed te verdedigen met Jos van Mook in de hoofdrol hield DSC stand en verzilverde het in de slotfase 2 kansen waardoor het onverwacht de winst greep.

Op de foto zien we Jos samen met Marcus Petrencak die een prima pupil van de week was.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)
Geplaatst op 07-11-2022
De speler van de wedstrijd tegen Alem is Tim Coset geworden. Door de werklust en het scoren van de 2-0 was hij belangrijk voor het team. Samen met pupil van de week Mats Rovers staat hij op de foto.  Achterin werd door DSC niets weggegeven waarbij met name Mike van Namen heerste in de lucht. DSC boekte zo een verdiende overwinning en staat daar door gedeeld 2e, wel met het minste doelsaldo van de ploegen met 11 punten maar dat is in deze fase van de competitie nu niet relevant.

Rubriek | Man of the Match (DSC - EVVC)
Geplaatst op 16-10-2022
DSC deelde vandaag de punten met EVVC. Pupil van de Week Deen van Zetten staat op de foto met Bjorn Steenbekkers die gekozen werd tot man of the match. Hij vocht stevige duels uit en deed dat goed. DSC had winstkansen maar wist net niet door te drukken.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nulandia)
Geplaatst op 03-10-2022
Tegen de keeper van Nulandia mocht Roy van Hezik proberen te scoren en dat lukte de DSC JO9-1 speler die inmiddels ook in een testprogramma bij PSV speelt. Samen met Quincy de Kleijn staat hij op de foto.
Quincy is gekozen vanwege zijn goede spel op het middenveld. Uiteindelijk leverde dat samen met de inzet van zijn teamgenoten de eerste winst van het seizoen op en een 2e plek op de ranglijst.

Geplaatst op 30-05-2022
In de wedstrijd tegen Margriet werd Tim Coset gekozen tot man of the match. Tim was continu aanspeelbaar ,liep vele meters om de opbouw van Margriet te verstoren en kwam ook in scoringspositie waarbij hij rakelings overschoot. Samen met Pupil van de week Jip Wonders staat hij op de foto.

Geplaatst op 16-05-2022
Op de foto staat pupil van de week Daan van Herwaarden en man of the match Jordi de Wit. Jordi was met name 2e helft over de linker flank gevaarlijk en ondanks dat het leek dat de 1-0 door Tim Coset voldoende leek voor de winst was het net niet genoeg. In de laatste seconden van de wedstrijd wist BMC in een scrimmagena een corner toch de gelijkmaker te maken.

Geplaatst op 19-04-2022
Vandaag tegen Avanti '31 haalde DSC in de eindfase toch een gelijk spel uit de strijd na een goede 2e helft. Toch leek het daar kort voor tijd niet op want Avanti schoof de laatste man door naar de spits en deze scoorde snel. Daarna wist DSC toch de gelijkmaker te maken via Wessel Theuwis die dit weekend 2 keer scoorde.
De eerste helft was voor Avanti maar door het uitvallen van spits van Heeswijk kreeg DSC meer vat op de wedstrijd en was met name Milo van Osch weer belangrijk door zijn werk voor het team maar ook door zijn gelijkmaker direct na rust. Hij werd gekozen tot Man of the Match en staat met Pupil van de Week Abel van der Werf op de foto.

Geplaatst op 18-04-2022
In de Wedstrijd tegen RKTVC die gewonnen werd, de 1e thuiszege dit seizoen, behaalde DSC in het belangrijke duel 3 broodnodige punten. Waar het in de 1e helft 3 zeer grote kansen onbenut liet, lukte het in de 2e helft wel om het verschil te maken .

Met name na de penalty wegens hands en rode kaart waren de laatste 35 min voetballend goed. Mede door de invalbeurt van Brent van Herwijnen die met zijn dribbels, diepgang en voorzetten belangrijk bijdroeg aan het bloot leggen van de verdediging van RKTVC en het creeeren van kansen, die nu wel afgemaakt werden. Samen met Pupil van de Week Thijs Vogel staat hij op de foto.
Geplaatst op 21-03-2022
In de wedstrijd tegen Nooit Gedacht die in 1-1 eindigde werd Milo van Osch gekozen tot Man of the Match. Hij zorgde op het middenveld samen met Ton Burg voor de goede balans en werd daarom beloond met deze uitverkiezing.
Samen met Pupil van de Week Stefan Korvezee staat hij op de foto.

Geplaatst op 18-03-2022
Vandaag ging Den Dungen er met de punten van door nadat het de wedstrijd wel domineerde maar niet veel doelrijpe kansen kreeg. In de 70e minuut lukte het Den Dungen wel te scoren naar een slimme actie op de achterlijn. Ondanks de nederlaag stond DSC goed en werd Gerd Jan Hooijmans gekozen tot Man of the Match. Hij zorgde er voor dat de verdediging ondanks het goede spel van Den Dungen sluitend bleef.

Geplaatst op 25-02-2022
In de wedstrijd tegen Schijndel op donderdag voor Carnaval was het aanvankelijk door de hagel ijskoud en wit. Al snel vond DSC in het begin van de wedstrijd mogelijkheden en bracht via een snelle aanval met Jordy de Wit de bal bij Leon van Heel die met links doeltreffend afrondde. Helaas maakte Schijndel halverwege de 2e helft gelijk door de goed keepende Jos van Mook in  de korte hoek te passeren. DSC werkte hard en kreeg loon naar werken. Jordy de Wit werd beloond voor zijn werk voor het team met de titel Man of the Match.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Zwaluw VFC)
Geplaatst op 07-02-2022
Vandaag was Mees van Liempt pupil van de week. Samen met Man of the Match Wessel Theeuwis staat hij op de foto. Wessel werd gekozen vanwege zijn werklust en had pech met een aantal doelacties.

Rubriek | Man of the Match (DSC - ODC)
Geplaatst op 08-11-2021
Op de foto ziet u Gianni van Oss die als Pupil van de Week samen met Jos van Mook op de foto staat. Jos werd gekozen tot man of the match vanwege de 1 op 1 reddingen en rust, alhoewel hij in de 1e helft ook een ploeggenoot in moeilijkheden bracht.
Gelukkig loste hij t zelf weer op en hield hij en DSC wederom op de been. Ondanks een goede 2e helft van DSC was uiteindelijk het resultaat toch puntendeling voor de 2e wedstrijd in successie.

Geplaatst op 25-10-2021
Op de foto staat Tijn van Hezik met Roy van Beurden die tot man of the match gekozen is .
Roy zorgde na een slordige 1e helft van Dsc voor de gelijkmaker in het begin van de 2e helft na de aansluitingstreffer door Jordy de Wit even daarvoor.

Bijna scoorde Roy voor de 2e keer uit een vrije trap. De 1e vrije trap verraste keeper Steenbekkers. Boven zijn hoofd sloeg de bal in t net.De 2e vrije trap even wat later betekende bijna de voorsprong . Helaas sprong de bal via de beide palen uit het doel. Vanwege de bijdrage aan deze ommekeer is Roy gekozen tot man of the match.

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCG'18)
Geplaatst op 04-10-2021
Pupil van de week Ailyn van den Oord staat samen met Man of the Match Mike van Namen op de foto. Mike was vanwege de nederlaag tegen SCG '18 niet tevreden met zijn verkiezing maar mag deze blijk van waardering toch koesteren.

Rubriek | Man of the Match (DSC - BMC)
Geplaatst op 21-09-2020
Jordy de Wit is gekozen tot man of the match. Hij staat op de foto met een van zijn grootste fans.

Jordy besliste de wedstrijd inbde einfase na een lange rush, het uitkappen van de keeper en daarna goed binnen schuiven en zorgde zo voor het gewenste resultaat om met 3 punten het seizoen te starten.
Lees verder
Rubriek | Man of the Match (DSC - FC Engelen)
Geplaatst op 10-03-2020
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen donderdag tijdens DSC 1 - FC Engelen 1 is Roy van Beurden, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Onder regenachtige omstandigheden werd afgelopen weekend door het eerste elftal de topper tegen
Lees verder
Rubriek | Man of the Match (DSC - BVV)
Geplaatst op 30-01-2020
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - BVV 1 is Menno van de Griendt, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop speelde het eerste elftal allerminst een overtuigende eerste helft. Keeper Tom
Lees verder
Rubriek | Man of the Match (DSC - Trinitas)
Geplaatst op 02-12-2019
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Trinitas Oisterwijk 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. In een gelijk opgaande wedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk wist het eerste elftal wel het net te vinden door een rake kopbal
Lees verder
Rubriek | Man of the Match (DSC - RKDVC)
Geplaatst op 11-11-2019
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - RKDVC 1 is Jordi de Wit, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met twee doelpunten in de eerste helft zette Jordi de Wit het eerste elftal op het goede spoor en dat resulteerde uiteindelijk in een 3-1
Lees verder
Rubriek | Man of the Match (DSC - DVG)
Geplaatst op 28-10-2019
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - DVG 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Afgelopen zondag kwam DVG uit Liempde op bezoek naar Kerkdriel voor de zesde wedstrijd van het seizoen. Na het verlies vorige week in en