Nieuws

Rubriek | Pupil van de week
Geplaatst op 15-04-2024
Deze week verloor DSC door de voorsprong in 1e helft bereikt door een mooi doelpunt van Tim Coset na een strakke voorzet van Leon van Heel. In de 2e helft draaide Nooit Gedacht de wedstrijd om ondanks het goede verdedigende werk van Geert van Herwijnen die daar voor tot Man of the match is gekozen. Samen met de Pupillen van de Week Kay en Jay van den Oetelaar staat Geert op de foto.

Geplaatst op 18-03-2024
In de wedstrijd tegen RKDVC die in 1-1 eindigde was een belangrijke rol weggelegd voor keeper Jordy Grandia. Voor de 3e keer dit seizoen stopte hij een penalty en voorkwam de 1-2. Dit leverde hem de uitverkiezing man of the match op. Een penalty die overigens onterecht was net zoals de rode kaart die RKDVC in de 2e helft opliep. Door het gelijk spel loopt DSC toch een puntje uit op de ploegen in de gevarenzone.

Jordy staat samen met een van de snelste Pupillen van de Week Liam de Lang op de foto.

Geplaatst op 04-03-2024
In de wedstrijd tegen Helvoirt die voorafgegaan werd met 1 minuut stilte ter herdenking aan Maris Vos en Addo Welling werd door DSC na een vlotte score in de beginfase het initiatief weggegeven door Helvoirt spits Rico de Laat een niet te missen kans te geven. Daarna was het voor DSC even moeilijk maar mede door 2 treffers en assists van Roy van Beurden brak DSC de weerstand en won het uiteindelijk ruim. Vooral de boogbal in de verre hoek was een prachtig doelpunt van Roy. Samen met pupil Fedor van den Hurk staat Roy op de foto.

Geplaatst op 05-02-2024
DSC speelde tegen Nulandia een zware wedstrijd. Na 2 kansen voor DSC in de eerste minuten van de wedstrijd bleken ze verder schaars. Na de rust viel toch de beslissing door een vrije trap van Roy van Beurden.
Vanwege dit beslissende moment werd hij gekozen tot man of the match. Hij staat met Pupil Lize Welling op de foto.

Geplaatst op 22-01-2024
In de derby tegen Alem waren weinig hoogtepunten buiten de fraaie vrije trappen van Roy van Beurden waarvan de 1e doel trof en de 3e op de kruising spatte.

Strijd was er zeker en de DSC defensie stond als een huis mede door het goede werk van Bjorn Steenbekkers die er voor zorgde dat zijn naamgenoten aan Alemse kant geen kansen kregen. Voor zijn prestatie werd Bjorn beloond met de uitverkiezing

Man of the Match. Samen met Pupil van de Week Sjors Verstappen staat hij op de foto.

Geplaatst op 11-12-2023
DSC won vandaag van Den Dungen door een prachtig kopdoelpunt van Roy van Beurden al na een kwartier spelen. Daarna keeg DSC nog mooie kansen maar Den Dungen zeker ook.

In 2 situaties 1 op 1 redde Jordy Grandia geweldig en ook verder bleef hij foutloos. Op basis van deze puike prestatie is Jordy gekozen tot Man of the Match. Samen met Jurn Hueskes staat Jordy op de foto.

Geplaatst op 27-11-2023
DSC speelde tegen SCG een wedstrijd in hoog tempo. SCG werd door de scheidsrechter op weg geholpen toen hij niet ingreep op een overtreding op onze verdediger. Uit deze situatie werd gescoord. DSC had even tijd nodig om hiervan te bekomen maar werkte zich terug in de wedstrijd en scoorde uiteindelijk verdiend de gelijkmaker.

Quincy de Kleijn werd beloond voor zijn werk voor het team. Hij was overal te vinden op het veld en bij hem startte veel aanvalsopzetten. Man of the Match Quincy staat op de foto met pupil van de week Thomas Vos.

Geplaatst op 13-11-2023
Bij de wedstrijd DSC 1 tegen DBN'22 1 was Vince Kraaijvanger Pupil van de week. Op de foto staat hij met de man of the match Wessel Theuwis. Wessel werd gekozen vanwege zijn goede 2e helft en belangrijke aansluitingstreffer (1-2). Helaas verloor DSC toch.

Rubriek | Pupil van de Week
Geplaatst op 06-11-2023
Bij de wedstrijd van DSC 1 tegen EVVC 1 was er als vanouds de Pupil van de Week. Maar deze keer een  bijzondere, het is ons 400e jeugdlid! En die eer komt toe aan Juul Boelen. Zij is net als alle andere Pupillen van de week verwend en nu een klein beetje meer vanwege dit feestelijke feit.

Juul staat op de foto met Quincy de Klein die gekozen werd als Man of the Match. De wedstrijd van DSC 1 ging helaas verloren door 2 persoonlijke fouten. Quincy werd gekozen omdat hij bleef proberen om voetballend DSC in stelling te brengen voor de aansluitingstreffer.

Rubriek | Man of the Match
Geplaatst op 22-05-2023
In de helaas verloren wedstrijd tegen Vorstenbossche Boys debuteerde Robin van Heesch verdienstelijk. Zijn goed verdedigend werk en solide opbouw werd beloond met de uitverkiezing tot Man of the Match.

Samen met Pupil van de Week Senn van Hooft staat Robin op de foto.

Geplaatst op 03-04-2023
DSC speelde tegen Den Dungen een rommelige wedstrijd. Er werd hard gewerkt maar helaas leverde niets op. Uit de eerste goede aanval van Den Dungen in de 72e minuut werd zo bleek later de beslissende treffer gescoord. Ondanks de nederlaag werd het goede werk van Milo van Osch beloond met de uitverkiezing man of the match. Hij staat op de foto met pupil van de week Genn Mulder.

Geplaatst op 20-03-2023
DSC speelde gelijk tegen koploper Avanti na een zeer vroeg en ongelukkig doelpunt in de 4e minuut. Gelukkig scoorde Bjorn Steenbekkers uit een vrije trap de gelijkmaker na ongeveer een half uur. Daarna probeerde Avanti het verschil weer te maken maar door goed teamwerk kon DSC het gelijk spel houden.
Bjorn is gekozen vanwege de knappe vrije trap. Hij staat met pupil van de week Dean den Otter op de foto!

Geplaatst op 06-03-2023
In de  helaas verloren wedstrijd tegen Schadewijk is Roy van Beurden gekozen tot man of the match. Samen met pupil van de week Thijs Veen staat hij op de foto.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Vesta SSA)
Geplaatst op 06-02-2023
DSC won vandaag van Vesta met het minimale verschil: 1-0.

De eerste helft waren de verhoudingen in evenwicht maar de 2e helft gaf DSC niets weg en scoorde na een enorme lange scrimmage de 1-0. Bjorn Steenbekkers scoorde die belangrijke goal. Hij werd gekozen tot man of the match en staat op de foto met pupil van de week Cas Hoffmans.

Geplaatst op 18-04-2022
In de Wedstrijd tegen RKTVC die gewonnen werd, de 1e thuiszege dit seizoen, behaalde DSC in het belangrijke duel 3 broodnodige punten. Waar het in de 1e helft 3 zeer grote kansen onbenut liet, lukte het in de 2e helft wel om het verschil te maken .

Met name na de penalty wegens hands en rode kaart waren de laatste 35 min voetballend goed. Mede door de invalbeurt van Brent van Herwijnen die met zijn dribbels, diepgang en voorzetten belangrijk bijdroeg aan het bloot leggen van de verdediging van RKTVC en het creeeren van kansen, die nu wel afgemaakt werden. Samen met Pupil van de Week Thijs Vogel staat hij op de foto.
Rubriek | Man of the Match (DSC - FC Schadewijk)
Geplaatst op 11-10-2021
Vandaag is Jos van Mook gekozen tot man of the match. Hij staat op de foto met pupil van de week Floris Piels.

Jos verrichte in het begin van de wedstrijd een belangrijke redding toen de spits van FC Schadewijk alleen op hem afkwam. Zo bleef DSC in de race. Ondanks de vele goede kansen lukte het DSC maar een keer te scoren. Jos was foutloos en een belangrijk rustpunt in de verdediging en verdiende zo zijn verkiezing tot man of the match.

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Nieuwkuijk)
Geplaatst op 07-03-2020
Afgelopen zondag werd na de carnavals vakantie de competitie weer hervat door het eerste elftal van DSC. Er werd gespeeld tegen Nieuwkuijk en de Pupil van de Week was Fin van der Meijden. Fin speelt bij JO10-2 en is negen jaar oud. Fin speelt voor het tweede seizoen bij DSC en staat bekend als een erg snelle speler waardoor hij het tegenstanders
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Trinitas)
Geplaatst op 02-12-2019
Afgelopen zondag speelde het eerste elftal zijn tiende thuiswedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk en tijdens deze wedstrijd was Oliwier Wasik de Pupil van de Week. Oliwier is negen jaar en speelt inmiddels voor het vierde seizoen bij DSC in het team JO10-2. Oliwier is met zijn rechterbeen goed in schieten en is in het team multi-inzetbaar
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - RKDVC)
Geplaatst op 24-11-2019
Tijdens de wedstrijd DSC 1 - RKDVC 1 was de achtjarige Dinant van Hummel, speler van JO9-2 de Pupil van de Week. Dinant wordt onder andere getraind door zijn vader en speelt voor het tweede seizoen bij DSC. Als fanatieke aanvaller die graag op het doel schiet probeert hij zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Dinant is van Liverpool en
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - DVG)
Geplaatst op 28-10-2019
Tijdens de wedstrijd DSC 1 - DVG 1 was Coen Mulders, speler van JO9-1 de Pupil van de Week. Coen is acht jaar en speelt al voor het derde seizoen bij DSC. Onder leiding van onder andere zijn vader speelt Coen op het middenveld waar zijn combinatiespel het best tot zijn recht komt. Op de training leert hij graag nieuwe dingen en van de
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Haarsteeg)
Geplaatst op 25-09-2019
De start van het seizoen in de derde klasse begon tegen Haarsteeg en Jasmijn te Voert, speelster van DSC JO8-1 had de eer om als eerste de Pupil van de Week in het seizoen 2019 - 2020 te zijn. Het is het tweede seizoen dat Jasmijn bij DSC speelt en ze doet dat dit seizoen als spits in DSC JO8-1. Ze is sterk, technisch en weet al goed positie te kiezen
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - GVV)
Geplaatst op 26-05-2019
Tijdens de voorlaatste wedstrijd van het seizoen was Siem de Graauw, speler van JO9-2 de Pupil van de Week. Siem speelt voor het derde seizoen bij DSC en doet dat als middenvelder. Op de trainingen is hij altijd aanwezig en binnen het team wordt Siem gezien als een speler die positief is en altijd zin heeft om te trainen of een wedstrijd te
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - RKKSV)
Geplaatst op 02-05-2019
In het paasweekend trof DSC thuis voor de tweede keer in een weekend RKKSV. De eerste wedstrijd werd teleurstellend gelijkspeelt maar de tweede thuiswedstrijd werd overtuigend met 4-0 gewonnen. Daan de Groot was bij deze wedstrijd de Pupil van de Week. Daan is acht jaar en speelt met veel plezier bij JO8-2. Hij doet dit als keeper en
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Hedel)
Geplaatst op 17-03-2019
Wederom trof het eerste elftal een streekgenoot en Noor Riemsdijk was hier bij de Pupil van de Week. Noor is zeven jaar en speelt dit seizoen bij JO9-M4. Noor speelt voor het eerste seizoen bij DSC en doet dat als middenveldster. Haar trainers geven aan dat ze erg snel is en een goed positioneel inzicht heeft. Aan bal aannames en acties maken
Lees verder
Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Maliskamp)
Geplaatst op 18-02-2019
Afgelopen weekend speelde het eerste elftal de topper tegen Maliskamp en Hessel van Oers was hier bij de Pupil van de Week. Hessel speelt bij DSC JO9-3 en is acht jaar oud. Het is het eerste seizoen dat hij voetbalt en hij heeft er veel plezier in. Hessel is altijd op de trainingen en heeft een sterke dribbel. Zijn favoriete club is PSV en ook het tenue van