Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Voorbeschouwing | DSC - Maliskamp

Zondag 17 februari staat voor het eerste elftal de belangrijke thuiswedstrijd tegen Maliskamp op het programma. DSC bezet momenteel de eerste plaats en Maliskamp de derde plaats. Er kan dus van een heuse topper worden gesproken.

Interessant om te zien is dat de huidige nummer twee RKTVC al vijftien wedstrijden heeft gespeeld, DSC respectievelijk twaalf en Maliskamp elf. De nummer vier Wilhelmina heeft inmiddels veertien wedstrijd gespeeld. Geconcludeerd kan dus worden dat degene die zondag de drie punten pakt goede zaken doet in de race om het kampioenschap, mits uiteraard de in te halen wedstrijden winnend worden afgesloten.

Maliskamp draait een goed seizoen en liep na een eerdere verliespartij vorige week pas tegen het eerste gelijkspel aan. Met negen gewonnen wedstrijden heeft het elftal zich stevig bovenin gevestigd. DSC draait ook een goed seizoen en kan op een gelijkspel na dezelfde statistieken overleggen. Met daarnaast ook een nagenoeg gelijk doelsaldo beloof het dus een uitermate spannend treffen te worden in Kerkdriel.

We kijken uit naar een mooie voetbalzondag en roepen iedereen die DSC een warm hart toe draag om te komen kijken en het eerste elftal aan te moedigen.