Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Update TZ Senioren | Seizoen 2015 - 2016

Nu het seizoen 2015 - 2016 ten einde loopt zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang en dat betekent ook dat er wat verschuivingen gaan plaatsvinden in de begeleiding voor de selectie.

Daarnaast zijn er afgelopen seizoen ook diverse succes gevierd (en hopelijk wordt er nog een groot succes gevierd!) in de senioren afdeling. Beide onderwerpen worden in dit artikel nader toegelicht.

Begeleiding selectie seizoen 2016 - 2017

Binnen de begeleiding van de selectie hebben een aantal personen aangegeven voor het nieuwe seizoen niet meer beschikbaar te zijn.

Van Tonny van den Bos hebben we al tijdens het huidige seizoen afscheid genomen, Marc Brekelmans heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen na 5 jaar als leider van DSC1 te stoppen en Karel Pompen maakt dit seizoen nog af als grensrechter en zal daarna het “stokje” overdragen aan zijn opvolger.

De rol van leider van DSC 1 zal komend seizoen worden ingevuld door David Ackermans die momenteel nog leider is van DSC 2. We zijn blij dat David met zijn ervaring en betrokkenheid als clubman heeft aangegeven graag door te schuiven binnen de selectie om de positie van Marc in te nemen naast John, Patrick en Jack.

Dit betekent wel dat we voor komend seizoen nog op zoek zijn naar een leider en grensrechter voor DSC 2 naast de trainers Jurgen en Henrico.

Sinds de komst van John en Jurgen als trainers van DSC 1 en DSC 2 zijn er goede stappen gemaakt om beide teams weer tot een echte selectie te vormen. Dit is terug te zien in de resultaten, de trainingsopkomst en de onderlinge sfeer wat voor een vereniging als DSC zeer belangrijke voorwaarden zijn om voor continuïteit en stabiliteit te zorgen richting de toekomst.

Wil je graag bijdragen aan de sportieve ambitie van DSC door het jeugdige DSC 2 te gaan begeleiden als leider of als vaste grensrechter dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met iemand van Technische Zaken Senioren.

Successen senioren seizoen 2015 - 2016

Ons vlaggenschip, DSC 1 is nog volop in de race voor promotie naar de 2e klasse. De laatste thuiswedstrijd tegen Boxtel is gewonnen en heeft er voor gezorgd dat de 3e plaats is veiliggesteld die recht geeft op een nacompetitie plaats. In de eerste ronde van de nacompetitie treedt DSC 1 aan tegen TSC uit Oosterhout. De thuis wedstrijd wordt gespeelt op zondag 22 mei en de uit wedstrijd staat gepland op donderdag 26 mei.

DSC 2 heeft zich in de wedstrijd tegen OSC ’45 in een hele spannende competitie twee wedstrijden voor het einde van de competitie veilig weten te spelen, een mooi resultaat.

Ook was er in april al een kampioenschap te vieren met dank aan DSC 5 die ongeslagen kampioen zijn geworden. Naast dit kampioenschap is DSC 5 nog in de race om de beker en hebben zij de finale gehaald die op zondag 28 mei gespeeld wordt tegen HRC ’14 5.