Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

UPDATE | Informatie Jeugd | Seizoen 2020 2021

Let op - er zijn wijzigingen doorgevoerd in diverse documenten. Kijk alles nog eens door voor de laatste updates.

De voorbereidingen voor de start van het seizoen 2020 - 2021 zijn zo goed als afgerond. In de aanloop naar het aankomende seizoen zijn er enkele documenten opgemaakt, waaronder het reguliere trainingsschema, het schema voor de keeperstraining en de looptraining.

Onderstaand wordt de belangrijkste (en meest recente) informatie gedeeld voor de voorbereiding en de aanvang van het nieuwe seizoen. Alles natuurlijk onder voorbehoud van eventuele Corona maatregelen.

Voorbereiding & oefenprogramma
Op 24 en 25 augustus zullen de eerste trainingen van het seizoen voor de meeste teams plaats gaan vinden. Zie voor de exacte datum (maandag 24 augustus of dinsdag 25 augustus) het trainingsschema hieronder. Enkel Jo19-1, Jo17-1, Jo15-1 en Jo13-1 (zaterdag 15 augustus) zullen eerder starten met de trainingen.

In plaats van de eerste training hebben we voor Jo19-2 een bijeenkomst gepland, omdat de begeleiding voor de trainingen nog niet voldoende is ingevuld. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 24 augustus van 20.15 uur tot 20.45 uur. Graag zien we alle ouders dan verschijnen om te kijken of we samen tot een goede oplossing kunnen komen voor de beide trainingen.

Het oefenprogramma zal overigens wekelijks op de website te zien zijn via deze link.

Kick-off
Kick-off voor de trainers zal plaats vinden op vrijdag 28 augustus om 20.00 uur.

Trainingsschema
Er zal komend seizoen ook weer getraind worden volgens een trainingsschema. In dit schema kun je de dagen en tijdstippen zien waarop er getraind gaat worden door ieder team en op welk veld.

Het reguliere schema zal standaard gevolgd worden. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, wordt er ook getraind op het natuurgrasveld (= Veld 2 in het overzicht). Mochten de weersomstandigheden niet meewerken, dan verhuizen deze teams naar de kunstgrasvelden. Een en ander wordt op de website van DSC aangegeven via de groene of oranje button onder het kopje Trainingsschema, linksboven op de homepagina.

Het trainingsschema is ook te vinden op de website van DSC en wel op de pagina's 'Jeugd' & 'Senioren' en middels onderstaande link.

Trainingsschema | Seizoen 2020 - 2021

Teamindeling Seizoen 2020 - 2021

De teamindeling voor de jeugd voor het seizoen 2020 - 2021 is bekend. De teamindeling is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog enkele wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang of tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Alles zal uiteraard gaan in overleg.

Teamindeling Jeugd | Seizoen 2020 - 2021

Specifieke trainingen (looptraining en techniektraining)

Ook zullen er in het seizoen 2020 - 2021 weer specifieke trainingen gegeven worden. Er zullen specifieke keepers- en looptrainingen gegeven worden door specialistische trainers. De schema's voor deze specifieke trainingen zijn bekend en in te zien via onderstaand links.

Specifieke Trainingen | Looptraining
Specifieke Trainingen | Keeperstraining