Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Sporten bij DSC

Wekenlang lagen de voetbalvelden er stil bij vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Maar nu zien wij het eerste lichtpuntje om de verenigingsactiviteiten weer voorzichtig op te kunnen starten: deze week, vorige week, heeft het kabinet besloten dat jeugd tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar weer georganiseerd en beheersbaar mag gaan trainen.

Wij zijn druk bezig te inventariseren welke trainers er bereid zijn om trainingen te geven en in welke vorm wij dit kunnen gaan doen. De gemeentes zijn door het kabinet verantwoordelijk gesteld voor het opstarten van het sporten door de jeugd. Zij bepalen dus wanneer, onder welke voorwaarden en welke delen van hun accommodaties gebruikt kunnen worden. Wij houden jullie via de website op de hoogte. Tot wij toestemming hebben van de gemeente blijft het sportpark gesloten!

Contributie

Er zijn bij sommige leden wat vragen ontstaan over de contributie. Bij DSC wordt je lid per voetbalseizoen. Dit kun je per jaar of per kwartaal betalen. Buiten het feit dat je juridisch verplicht bent de contibutie te betalen en geen recht op teruggave of compensatie, heeft DSC dit geld ook heel had nodig om alle kosten te dekken zeker nu onder andere de kantine inkomsten wegvallen.

Meer info zie: https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport/qena-juridisch

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van DSC