Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Sint bij v.v. DSC

Vrijdag 24 november was het zover. De Sint met zijn pieten bracht een bezoek aan DSC. Om 16.00 uur zaten de kanjers en JO8-3 en om 19.00 uur de JO9 en JO8 vol spanning op zijn komst te wachten.

Na hem met een welkomstlied te hebben verwelkomd kwam Sint echter met een vervelende mededeling dat hij zonder cadeautjes was. Deze waren in het water gevallen. Gelukkig was er Mari die de cadeautjes wist te redden.

Sint bedankte ook nog de leiders die nadat ze gezamenlijk een liedje hadden gezongen ook een traktatie mochten ontvangen. Na vanaf 1000 (5) te hebben terug geteld naar 0 mochten de pupillen hun cadeautje uitpakken. Ze keerden allen huiswaarts met hun cadeau en een goed gevulde snoepzak.
DSC bedankt Sint en zijn Pieten voor hun bezoek.

DSC bedankt ook Raymond, Koos, Britt, Kim en Mari voor hun inzet en natuurlijk van Herwijnen caravanstalling voor de sponsering. Waarschijnlijk komt hij ons volgend jaar weer bezoeken.

De gedichten die voor de teams zijn gemaakt evenals een aantal foto’s van een geweldige middag / avond zijn via onderstaande links in te zien.

Sinterklaas Gedichten Jeugd

Sinterklaas bij v.v. DSC (1)
Sinterklaas bij v.v. DSC (2)
Sinterklaas bij v.v. DSC (3)
Sinterklaas bij v.v. DSC (4)