Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - RKTVC)

Op zondag 22 april werd er door DSC 1 om 14.30 uur afgetrapt tegen RKTVC en Britt van den Bighelaar was dit keer de Pupil van de Week.

Britt speelt momenteel bij JO8-3G en is zeven jaar. Het is het tweede seizoen dat Britt bij DSC speelt en ze doet dat momenteel als middenveldster. Het leukste aan voetbal vindt ze het spelen van wedstrijden en tijdens die wedstrijden kan ze dan ook haar goede rechterbeen gebruiken om het de keepers moeilijk te maken. Ook op de training is Britt altijd aanwezig waar ze zich dan nog verder verbeterd in het passen en schieten van de bal.

Van de vader van Britt kreeg de Webredactie door dat ze erg genoten had van de middag. Van de ontvangst in de bestuurskamer, het meevoetballen in de warming-up, met de spelers het veld op en de volledige wedstrijd vanaf de reservebank beleven tussen de ‘grote jongens’. Ze vond het prachtig en was apetrots. Na afloop mocht ze ook nog op de foto met de Man of the Mach, Leon van Heel. Voor Britt was het dus een dag om nooit te vergeten.

Hieronder enkele foto`s van Britt gedurende de dag.

Britt van den Bighelaar | Pupil van de Week (1)
Britt van den Bighelaar | Pupil van de Week (2)
Britt van den Bighelaar | Pupil van de Week (3)
Britt van den Bighelaar | Pupil van de Week (4)
Britt van den Bighelaar | Pupil van de Week (5)