Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - OSC '45)

Deze week, bij de eerste wedstrijd van het seizoen is Mateusz Wojtoincz Pupil van de Week. Mateusz is acht jaar en speelt bij JO8-2. Zijn trainers en leiders zijn Jan Boelen, Dennie Piels en Jesse van der Kammen. Mateusz speelt nu voor het eerste seizoen bij DSC.

Mateusz is een rechtsbenige spits die zowel een goed inzicht en een venijnig schot heeft. Hij werkt aan het ‘over de bal kijken’ wat natuurlijk belangrijk is voor de volgende spelfase. Hij is altijd enthousiast, luistert goed, op alle trainingen aanwezig en beleeft veel plezier aan partijtjes spelen. Hij is fan van Real Madrid en vind het tenue van PSV het mooiste. Op school heeft Mateusz het liefst gymnastiek. Hij besteed liever veel minder tijd aan taal. Het lekkerste eten vindt hij frikandellen en favoriete muziek heeft hij niet want hij geniet van allerlei muziek. Als Mateusz een wedstrijd speelt dan komen zijn ouders altijd kijken.

We zijn benieuwd of ze vandaag ook naar Mateusz komen kijken om te zien hoe hij gaat proberen te scoren tegen de keeper van OSC’45. We wensen Mateusz veel succes en een mooie middag als Pupil van de Week en hopen dat hij nog heel veel jaren met plezier bij DSC zal voetballen.

Hieronder enkele foto's van Mateusz Wojtowicsz samen met 'Man of the Match' Frank Kaufmann.

Mateusz Wojtowicsz | Pupil van de Week (1)
Mateusz Wojtowicsz | Pupil van de Week (2)