Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Nieuwkuijk)

Afgelopen zondag werd na de carnavals vakantie de competitie weer hervat door het eerste elftal van DSC. Er werd gespeeld tegen Nieuwkuijk en de Pupil van de Week was Fin van der Meijden. Fin speelt bij JO10-2 en is negen jaar oud.

Fin speelt voor het tweede seizoen bij DSC en staat bekend als een erg snelle speler waardoor hij het tegenstanders altijd erg lastig kan maken. Aan zijn techniek en passeerbewegingen wordt wekelijk gesleuteld om nog beter te worden. Naast het voetbal staat Fin graag op de ski’s. Tijdens de Grote Club Actie was Fin een van de topverkopers dus dat hij DSC een warm hard toe draagt is wel duidelijk.

De wedstrijd tegen Nieuwkuijk verliep anders dan gedacht want vanwege een blessure van de scheidsrechter werd de wedstrijd in de rust gestaakt bij een stand van 0-1. Deze achterstand is later overigens wel teruggebracht tot 1-1.

Desalniettemin had Fin erg genoten van de dag en was hij erg blij om uiteindelijk met de Man of the Match op de foto te gaan. Hieronder een foto van Fin met de Man of the Match, Emiel van Dalen.

Fin van der Meijden | Pupil van de Week