Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - GVV)

Tijdens de voorlaatste wedstrijd van het seizoen was Siem de Graauw, speler van JO9-2 de Pupil van de Week. Siem speelt voor het derde seizoen bij DSC en doet dat als middenvelder. Op de trainingen is hij altijd aanwezig en binnen het team wordt Siem gezien als een speler die positief is en altijd zin heeft om te trainen of een wedstrijd te spelen.

De wedstrijd verliep deze middag perfect. Het was een mooie middag met veel publiek en uiteindelijk won het eerste elftal met 7-1. Van Siem zelf ontving de vereniging ook nog een mooi verslag van de dag welke onder de link na te lezen is.

Siem de Graauw | Pupil van de Week (1)
 
Van: Siem de Graauw

Graag wil ik DSC bedanken voor de mooie dag. Afgelopen zondag was ik pupil van de week, het was superleuk! Eerst heb ik even naar de kanjers (de mini-F) gekeken, waarbij mijn zusje Rence speelt.

Ik werd geroepen door Wim en ik mocht mee naar de bestuurskamer waar ik een mooi tenue kreeg.
Daarna mocht ik met DSC-1 de warming up meedoen. Ook mocht ik aftrappen en naar het doel van de tegenstander lopen om te scoren. Het lukte!

Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten. In de rust was ik weer welkom in de bestuurskamer om iets te drinken. De tweede helft mocht ik weer meekijken vanuit de dug-out. Ik mocht tussen de spelers van DSC-1 zitten om naar de spannende wedstrijd te kijken. Uiteindelijk won DSC met  7-1.

Toen mocht ik weer naar de bestuurskamer waar ik ook nog een frietje kreeg. Ik mocht zelf kiezen wat voor saus ik erop wilde en welke snack ik pakte. Een frietje curry en een frikadel speciaal was het geworden. Mmmmmmmmmmmm…

Tot slot mocht ik nog met ‘the man of the match’ op de foto. Martijn Veldhuis heette hij.

Voor ik het vergeet; in de bestuurskamer werd ik ook nog verrast met een pet, een sjaal, een bal en een beker. Dit was echt een verrassing! Het was echt een dag om van te dromen!!!