Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Baardwijk)

Afgelopen zondag 14 december 2014 speelde DSC 1 de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Baardwijk 1. Pupil van de week was dit keer Lucas van de Ven, speler van DSC F3 en zeven jaar oud. De rechtsbenige Lucas speelt als centrale middenvelder en heeft als specialiteit het afpakken van de bal. Koppen kan nog verbeterd worden maar daar wordt wekelijks aan gewerkt want hij heeft een trainingsopkomst van 100 %. Op school is gym zijn favoriete vak en hij eet graag pizza.

Het was voor Lucas een hele leuke en bijzondere dag waar ook zijn ouders, oma en broertje bij waren. Van die dag heeft de redactie een mooie collage mogen ontvangen die dat perfect weer geeft. Bij die collage ontvingen we ook nog het bericht dat Lucas het enorm naar zijn zin heeft gehad. Thuis zei hij nog: "pupil van de week, dat wil ik nog wel een keer zijn."

Ook zijn ouders, samen met oma en broertje Marcus vonden het een enorm bijzondere ervaring. Het feit dat DSC zoveel tijd stopt in een pupil van de vereniging vinden ze erg bijzonder. De positiviteit en het enthousiasme van iedereen is zeer prettig.

Dus ook vanuit de gehele familie, enorm bedankt!

Pupil van de Week (1)