Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCR)

Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - SCR 1 is Emiel van Dalen, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden.

Afgelopen zondag trof het eerste elftal SCR uit Rijswijk, en voor het eerst dit seizoen kon er van een topper gesproken worden. Beide ploegen stonden namelijk bovenaan met vijftien punten. Met prachtig weer en behoorlijk wat publiek werd er om 14.30 uur afgetrapt.

De wedstrijd kende niet het vuurwerk wat er vooraf verwacht werd. Beide ploegen speelden compact en lieten weinig ruimte toe. Tot echte kansen kwam het dus niet en nadat in het laatste kwart de wedstrijd wat tot leven kwam werd er uiteindelijk niet meer gescoord.

Dat er niet gescoord werd was ook de verdienste van Emiel van Dalen die achterin uitstekend verdedigend werk heeft verricht en meerdere malen op de goede plek stond om in ieder geval een punt in Kerkdriel te houden.

Door het publiek werd Emiel dus dik verdiende gekozen tot Man of the Match. Op onderstaande foto staat Emiel van Dalen samen met de Pupil van de Week, Dylan van Houten.

Man Of The Match - Emiel van Dalen