Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCI)

Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - SCI 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden.

Nadat de laatste twee wedstrijden werden verloren was het zaak om de drie punten in Kerkdriel te houden en zo de aansluiting met de middenmoot te houden. Helaas werd dat niet bewerkstelligd en werd de wedstrijd tegen SCI met 0-4 verloren. Na een vroege achterstand liep DSC de hele wedstrijd achter de feiten en gezien dat spelbeeld waren er ook niet veel hoogtepunten te melden behalve het debuut van Sieb van Hooft en Björn Steenbekkers in DSC 1.

Daarnaast was aanvoerder Ton Burg wel degene die het elftal op sleeptouw nam en probeerde om er met zijn werklust, inzicht en enkele goede passes toch een goed resultaat uit te slepen.

Ondanks het verlies werd deze middenvelder dus terecht door het publiek gekozen tot Man of the Match. Op onderstaande foto staat Ton Burg samen met de Pupil van de Week, Don Veldhuis.

Man Of The Match - Ton Burg