Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rabobank Clubkas Campagne. Kom in actie!

Rabobank Bommelerwaard draagt de lokale samenleving een warm hart toe. Jaarlijks ondersteunt deze organisatie veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Speciaal voor deze verenigingen en stichtingen wordt de Rabobank Clubkas Campagne georganiseerd en de Rabobank stelt hiervoor € 60.000,- beschikbaar.

Wie
Leden van Rabobank Bommelerwaard mogen van 22 maart t/m 8 april stemmen op hun favoriete vereniging / stichting. Ieder lid ontvangt vanaf 22 maart een stemkaart met een unieke stemcode om online te kunnen stemmen. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 60.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Steun ons!
Natuurlijk probeert v.v. DSC zoveel mogelijk stemmen te werven. De vereniging kan deze bijdrage namelijk goed gebruiken. Ben jij lid van Rabobank Bommelerwaard? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Voetbalvereniging DSC tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op de website van de Rabobank.

Stem op onze club, we rekenen op je steun!

De afgelopen jaren ontving v.v. DSC gemiddeld ruim € 700,- . Het zou mooi zijn als we dit jaar het resultaat weer kunnen verbeteren.

Alvast dank voor je stem.