Trainingsschema
Geen trainingen! i.v.m. de weersomstandigheden

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Privacy instellingen Voetbal.nl app

Aan het begin van het seizoen is gemeld dat het programma Sportlink direct gekoppeld is aan de website. Dit levert onder andere op dat het wedstrijdprogramma, de uitslagen, de competitiegegevens en ook de teamindelingen die zijn opgevoerd in Sportlink direct zichtbaar en actueel worden weergegeven op de website.

Dit geldt ook voor de individuele spelersfoto’s die getoond kunnen worden op de website. De profielfoto die gekoppeld is aan de Voetbal.nl app wordt namelijk (wanneer dit toegestaan wordt) direct getoond op de website.

Echter, hebben we gemerkt dat veel spelers de privacy instellingen in de Voetbal.nl app op ‘beperkt’ of ‘afgeschermd’ hebben staan wat er voor zorgt dat de profielfoto niet openbaar is en dus niet wordt getoond op de website. Dit heeft als gevolg dat voor veel teams maar een aantal spelers zichtbaar zijn op de website.

Bij deze dus het verzoek om de privacy instellingen in de Voetbal.nl app op ‘normaal’ te zetten. Op die manier worden de individuele foto’s getoond op de website wat zorgt voor een completer en overzichtelijker beeld.

Via deze link is in te zien hoe deze instellingen gewijzigd kunnen worden.