Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe sponsor | Kwalitaria 't Spotje

Kwalitaria 't Spotje sponsort nieuwe shirts voor MO15-2.

Kwalitaria ‘t Spotje is dé cafetaria voor jong en oud! Natuurlijk met heerlijke frites en snacks. Maar ook complete maaltijden, burgers en salades. Bovendien geven wij speciale aandacht aan onze jongste gasten. Speciaal voor kinderen is er het verjaardagsboek, de kinderbox en kleurplaatacties.

Kwalitaria t Spotje & kwaliteit
Wij werken constant aan de kwaliteit van de producten en verbeteren deze waar mogelijk. Veel van onze producten maken we zelf vers en dat kunt u zeker proeven! Ons assortiment biedt ook lactose- en gluten vrije producten voor mensen met een allergie.

Verantwoord frituren & snacken
Een frietje of snack op zijn tijd kan best én zeker bij ons, want wij frituren in vloeibare frituurolie. Deze is rijk aan onverzadigde vetzuren en daardoor beter dan vast frituurvet, het is ook nog beter voor uw cholesterol! Bij ons kunt u dus verantwoord en onbezorgd snacken.

Hygiëne
Wij vinden hygiëne zeer belangrijk, daarom stellen wij de hoogste hygiëne-eisen aan onze Cafetaria. We worden dan ook maar liefst 4 keer per jaar onaangekondigd gekeurd op hygiëne, productkwaliteit, gastvriendelijkheid en voedselveiligheid. Zo zijn wij dus officieel erkend en gecertificeerd. Daarnaast ontvangen we nog ‘Mystery-guests’ die ook toezien op onze service en hygiëne. Op deze manier zorgen wij er voor dat u in een volledig schone omgeving kunt genieten. Wij vinden dit niet meer dan normaal en voor u wel zo prettig!

Julianastraat 11
5331 BH Kerkdriel
Tel: 0418 637147
Email: info@cateringspotje.nl

Nieuwe sponsor | Kwalitaria 't Spotje