Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuw Business Club lid - Jobmatchers

DSC verwelkomt ons nieuwe businessclub lid, Jobmatchers. Jobmatchers is een bedrijf dat voor werkgevers op zoek gaat naar de beste werknemer en voor werknemers naar het beste bedrijf. Zoals zij het zelf stellen:

“Dat moet toch beter kunnen” hebben we vaak gedacht als er een kandidaat werd voorgesteld die niet paste in de bedrijfscultuur. Vaak klopten de opleiding en diploma’s wel, maar de persoonlijkheid niet. Zonde van ieders tijd en inspanningen.

Vanuit onze ervaringen in het bedrijfsleven hebben we, Edwin Vriens en Martin Hooijmans, Jobmatchers opgezet. Met als doel, door beter voorwerk, alleen geschikte kandidaten en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Waarbij er veel aandacht is voor de instelling en motivatie van de kandidaat. Voor degene met de juiste instelling gaan we graag een stapje verder. We brengen de bedrijfscultuur in kaart en willen die echt begrijpen. De juiste match tussen persoonskenmerken en bedrijfscultuur is immers bepalend voor het succes.

We kijken dan ook voorbij diploma’s en ervaring. Instelling, persoonlijkheid en gedrevenheid vinden we belangrijker. We concentreren ons op wat werkelijk belangrijk is, de juiste klik.

Jobmatchers
Utopialaan 49
5232 CD ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 – 303 58 61
info@jobmatchers.nl
www.jobmatchers.nl

Nieuw Business Club lid - Jobmatchers