Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Leon Pompen volgend seizoen trainer DSC 2

Aankomend seizoen staat DSC 2 onder leiding van Leon Pompen. Na afwezigheid van een seizoen (Leon is momenteel trainer van JO19-1 bij Jong Brabant) keert de Kerkdrielenaar terug als trainer van ons tweede elftal. Na de promotie van vorig seizoen, bezet DSC 2 momenteel een verdienstelijke zevende plek in de reserve tweede klasse.

Doelstelling van dit seizoen is handhaving, en dat ziet er positief uit. De jonge en gretige spelersgroep zal aankomend seizoen worden aangevuld met een aantal getalenteerde spelers van JO19-1. Door onder andere Leon zijn inbreng promoveerde zij naar de Hoofdklasse.

Leon Pompen heeft binnen de DSC jeugdopleiding een ruime ervaring opgebouwd met het trainen van diverse jeugd / junioren teams. Het aanstellen van Leon Pompen, die in het bezit is van UEFA-C past perfect in de visie van de club om DSC-ers met ruime voetbalervaring aan te stellen. De huidige trainer van het tweede elftal, Mark Goesten (jarenlang verdediger / aanvoerder van DSC 1) heeft aan het bestuur kenbaar gemaakt na dit seizoen te stoppen.

‘Ik ben blij om na 1 jaar afwezigheid weer actief te worden bij DSC, en natuurlijk weer aan de slag te gaan met deze spelersgroep waar ik afgelopen jaren binnen de jeugd mooie successen heb geboekt.’ aldus Leon.