Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Informatie DSC 1 - Teisterbanders 1

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en supporters,

Zondag 26 mei zal de wedstrijd tegen Teisterbanders in Kerk - Avezaath gespeeld worden. Bij winst wordt DSC 1 kampioen van de vierde klasse.

We hebben inmiddels gesproken met het bestuur van de Teisterbanders. Ze geven aan dat er slechts zeer beperkte parkeermogelijkheden zijn bij hun sportcomplex. Daarnaast zal er een parkeerverbod gelden aan één zijde van de straat naar het sportcomplex. De gemeente heeft aangegeven dit parkeerverbod strak te controleren met behulp van BOA's. Hierdoor kan het zijn dat je tot twintig minuten moet lopen om je auto te parkeren.

DSC heeft daarom bussen geregeld. Wij raadden iedereen aan om hiervan gebruik te maken. Bij Teisterbanders zal de entree € 2,50 bedragen. Kinderen tot twaalf jaar zijn gratis.

Busvervoer DSC 1 - Teisterbanders 1

Zondag 26 mei 2019

  • 12:45 - Uiterlijk aanwezig bij DSC voor vertrek
  • 14:30 - Aftrap wedstrijd
  • 17:00 - Bus vertrekt terug naar Kerkdriel
Kosten voor de retour per bus zijn € 5,- per persoon. Graag contant en met gepast geld afrekenen bij vertrek bij DSC. Dit is exclusief de entree bij Teisterbanders. Opgeven kan tot donderdag 23 mei om 17:00 uur. Wij zouden je wel willen verzoeken om bij opgave ook daadwerkelijk op te komen dagen aangezien er kosten zijn die wij moeten maken voor de bussen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Je zal per email een bevestiging ontvangen of er een plaats voor jou gereserveerd is en je kunt je opgeven voor de bus via deze link.

We zien jullie graag zondag langs de lijn.

Het bestuur