Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Mogelijk kampioenschap DSC 1

Het eerste elftal is dicht bij het kampioenschap in de vierde klasse. Er moeten nog twee wedstrijden gewonnen worden en dan is het kampioenschap een feit. Er is zelfs een kans om komende zondag al kampioen te worden als concurrent Maliskamp verliest en DSC thuis weet te winnen van GVV.

Om de spelersgroep een extra duwtje in de rug te geven, hopen we op de steun van velen tijdens deze wedstrijden. Deze extra steun is nodig om DSC leden, alle andere supporters, de vereniging en het dorp blij en trots te maken en deze unieke prestatie met elkaar te vieren.

Middels deze weg willen we iedereen oproepen om het team komende zondag in het blauw / wit aan te komen moedigen. Wanneer het kampioenschap komende zondag niet wordt binnen gehaald, dan zal er een bus geregeld worden op inschrijving om de uitwedstrijd in Kerk-Avezaath op zondag 26 mei om 14:30 uur bij te wonen.

De vereniging en de gehele spelersgroep van DSC 1 rekent op de komst van velen om er vervolgens samen een onvergetelijke dag van te maken.