Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Covid-19 plan sporten voor alle leden

Covid-19 plan vv DSC voor sporten door alle leden vanaf 11 mei op ons sportpark!

Algemeen

Na het besluit van de overheid om de coronaregels voor sport op te rekken en de mogelijkheid te bieden om weer iedereen te laten sporten heeft DSC hier invulling aangegeven. Dit gaat niet zonder hierover zo duidelijk mogelijk afspraken te maken en deze afspraken ook toe te passen. Hierbij doen wij een beroep op de spelers, trainers, begeleiders en ook de ouders. Neem de regels ook met uw kind door. Benadruk vooral bij de iedereen vanaf 13 ten allen tijden de 1,5 meter regels gelden ook op weg naar de trainingen, tijdens de trainingen en op weg terug naar huis.

Ook niet leden kunnen meedoen, zij dienen zich wel vooraf aan te melden middels een mail naar Buurtsportcoach Bram van Geffen: bvangeffen@welzijnbommelerwaard.nl. Met hierin je verzoek tot meetrainen, geboortedatum en mogelijk het team van je vriendje of vriendinnetje.

Het is een eerste stap en laten we deze stap verstandig en met naleving van de regels en afspraken uitvoeren. Vanuit de gemeente zal controle plaatsvinden en uiteraard zullen wij dit zelf ook regelmatig doen. Wij wensen vooral een ieder die weer kan trainen heel veel plezier toe. Geniet ervan. Mocht je nog vragen hebben neem contact op met je leeftijdscoördinator of je trainer. Zij kunnen desgewenst de hulp inroepen van Wim Steenbekkers 06-51874863 die als Corona coördinator zal optreden namens vv DSC de komende periode.

De aankomende dagen zullen regelmatig nog updates geplaatst worden dus hou deze in de gaten.

Regels

Sportpark Ipperakkeren blijft gesloten voor iedereen buiten de door vv DSC georganiseerde trainingsmomenten.

De regels voor trainers/begeleiders:
 • Per trainingsgroep zijn maximaal 2 trainer/begeleiders aanwezig om alles volgens de regels te laten verlopen. Bij de Kanjers zijn maximaal 4 trainers aanwezig i.v.m. omvang groep.
 • Trainers / begeleiders en ouders en spelers boven de 18 ontvangen de informatie met hierin aangegeven wat afspraken zijn ook bij het wegbrengen van hun kind (principe van Kiss & Ride).
 • De trainer en/of begeleider vangt 5 minuten voor aanvang van de training de spelers en/of speelsters op, op de aangewezen verzamelplaatsen. Zie plattegrond onder dit artikel.
 • Per groep en met handhaving van de coronaregels gaat men naar het trainingsveld.
 • Maximaal 1 trainer met inachtneming van de coronaregels kan de materialen pakken en opruimen hierbij geldt  één richtingsverkeer. Volg de aanwijzingen op de borden. Ballen staan buiten bij het materiaalhok.
 • De ballen en materialen dienen schoongemaakt te worden na gebruik en voor trainers is handalcohol aanwezig. Gebruik deze ook!
 • Ophalen hesjes en pylonen vanuit de opbergkastjes zal éénmalig via 1-richtingsverkeer via bevoorradingsingang geschieden. Vervolgens de hesjes en pylonen thuis bewaren door trainer of begeleider.
 • De trainer en/of begeleider zorgt dat de spelers en/of speelsters na afloop naar parkeerplaats worden begeleid.
 • Houd je aan de regels, trainingstijden en stel je flexibel op. Het is voor alle partijen een nieuwe situatie. We hebben elkaar nodig. Doe je het niet voor jezelf doe het dan wel voor een ander.
 • Mocht je vragen/opmerkingen hebben geef deze dan aan bij de corona contactpersoon: Wim Steenbekkers 06-51874863.
Op de plattegrond is aangegeven hoe de auto-, fiets- en looproutes zijn. Houd je ook aan deze afspraak. Op de plattegrond zijn de aanlooproutes in het rood weergegeven. De route bij het verlaten van het complex is in het blauw aangegeven.

Voor aanvang van de training:

Iedereen komt aanrijden op de parkeerplaats voor de hoofdingang.
 • De jeugdleden, die door een ouder gebracht worden, zetten hun kind af bij de midden ingang t.o. school ( grote groene poort )
 • Men verzamelt zich per groep  op de op de plattegrond aangegeven verzamelplaatsen. Gebruikers van veld 1 A rechts van de midden ingang op het grasveldje bij de rode container. Gebruikers van veld 1 B bij de bomen links van de midden ingang. Gebruikers van  veld 3 B lopen achter veld 1 ( aan zijde van tennisbaan ) naar de tribune en houden de linkerzijde van de tribune aan. Gebruikers van veld 3 A lopen ook achter veld 1 (aan de zijde van de tennisbaan ) naar de tribune en houden de rechterzijde van de tribune aan. Gebruikers van het kleine kunstgrasveld lopen ook achter veld 1 ( aan de zijde van de tennisbaan ) en achter de tribune naar de achteringang van het kleine kunstgrasveld. De gebruikers worden opgevangen door hun trainer op de verzamelplaats.
 • Ouders die hun kind met de auto hebben gebracht, verlaten het parkeerterrein via de andere uitgang.
 • Gebruikers van veld 1 betreden onder begeleiding van de trainer het veld via de ingang aan de zijde van de midden ingang bij de rode container (indien het veld leeg is).
 • Gebruikers van veld  3 betreden onder begeleiding van de trainer via de ingang ter hoogte van de middenlijn het veld ( indien het veld leeg is ).
 • Gebruikers van het kleine kunstgrasveld betreden onder begeleiding van de trainer aan de achterzijde ( bij veld 2 ) het veld ( indien het veld leeg is ).

Na afloop van de training:
 • De gebruikers van veld 1 verlaten het veld bij de opening ter hoogte van de Jeugd bestuurskamer ( scorebord ). Eerst de gebruikers van veld A, Daarna pas de gebruikers van veld B.
 • De gebruikers van veld  3 verlaten het veld bij de openingen ter hoogte van de hoekvlag nabij veld 2. Eerst de gebruikers van veld A, Daarna pas de gebruikers van veld B.
 • Iedereen loopt vervolgens over het voetpad langs veld 1 en het kleine kunstgrasveld naar de Hoofduitgang ( bij de kassa/kantine ).
 • De jeugd, die op eigen gelegenheid is gekomen, loopt vervolgens naar de fietsen toe en kunnen het  terrein verlaten.
 • De jeugd, die opgehaald wordt door de ouders worden lopen naar de parkeerplaats en worden hier door de trainer overgedragen aan de ouders.’

Bijzonderheden:
 • Kleedkamers, clubhuis en toiletten in de gang van de kleedkamers zijn op slot.
 • Trainers kunnen hun handen ontsmetten in de Jeugdbestuurskamer. Hier is handalcohol en een verbandtrommel aanwezig.
 • Toiletten in scheidsrechters kleedkamers 1 en 2 worden indien nodig geopend voor noodsituaties.
 • Bevorder dat iedereen zoveel mogelijk thuis naar toilet gaat.
 • Neem zelf een gevulde bidon mee.
 • Houd je aan de tijden en indeling van het trainingsschema. De toegangspoort zal tien minuten voor aanvang van de training opgaan, tot die tijd is het niet toegestaan om het sportpark te betreden.
 • Een bestuurslid zal op de avonden aanwezig zijn voor eventuele vragen en toezicht.

Trainingsschema
Plattegrond
Trainingsvormen
KNVB Protocollen
Noodverordening

Let op: dit artikel is inmiddels verouderd. Voor de laatste corona regels zie: https://vvdsc.nl/corona