Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Activiteiten jeugd v.v. DSC

Het seizoen 2018 - 2019 is bijna afgelopen en evenals voorgaande jaren worden er tijdens en na de DSC Week diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Op zaterdag 25 mei is er de laatste competitie ronde van dit seizoen. Tot en met woensdag 29 mei mag er doorgetraind worden met de huidige teams. De nieuwe team indeling voor het seizoen 2019 - 2020 wordt direct na de DSC Week bekend gemaakt.

Op zaterdag 1 juni worden de kampioenen gehuldigd. Hiervoor worden alle kampioenen en eventuele bekerwinnaars uitgenodigd. Aangezien de KNVB voor de JO10, JO9 en JO8 geen stand meer bijhoud worden ook deze spelers te samen met de Kanjers uitgenodigd om gehuldigd te worden. Om 18:30 uur wordt er op het Mgr. Zwijsenplein verzameld om gezamenlijk naar de feesttent te lopen.

Op maandag 3 juni wordt er om de DSC bokaal gestreden. Middels diverse uitdagingen in een circuitvorm zal er per lichting tot de beste schutter gekomen worden. Hiervoor worden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Voor dit evenement hoef je je niet in te schrijven en er wordt ook geen inschrijfgeld gevraagd. Het voorlopige programma voor zowel de jongens als de meisjes is als volgt:

  • 18:00 uur - O11, O10, O9, O8 en de Kanjers
  • 19:00 uur - O15, O13 en O12
  • 20:15 uur - O19 en O17
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni vind het jaarlijkse Boon’s Markt uitzwaai toernooi plaats voor de pupillen (O13 en jonger). Het inschrijfgeld voor deze twee dagen bedraagt € 5,00,- (€ 15,00 indien je blijft slapen).

Het (voorlopige) programma voor zowel de jongens als de meisjes staat inmiddels op de website.
Om alles in goede banen te leiden verwacht de organisatie bij elk team minimaal één maar het liefst twee begeleiders bij de activiteiten. Dit hoeven niet de per se de trainers / leiders te zijn maar mogen ook ouders zijn.

De organisatie wil graag weten wie er met bovenstaande activiteiten meedoen. Daarom dien je je vooraf op te geven bij de begeleiding van je team.

Eventuele wijzigingen in het programma of overige informatie zal via de website van v.v. DSC gecommuniceerd worden. Houd deze dus in de gaten.