Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Van de bestuurstafel zondag 19 december

Helaas hebben we weer te maken met steeds verdergaande corona maatregelen. Op 14 december werden de lopende maatregelen verlengd en op zaterdag 18 december is een nieuwe lock-down afgekondigd. Dit heeft voor vv DSC een aantal consequenties die we bij deze willen melden.

Voor de korte termijn:
-              het zaalvoetbaltoernooi op 27 en 28 december ’21 wordt afgelast.
-              de nieuwjaarsreceptie tot nader order uitgesteld.

ALV en financiën
Al eerder hebben we de aangekondigde ALV van 29 november moeten laten vervallen.

We willen als bestuur dit seizoen in ieder geval een ALV laten plaatsvinden. We wachten de ontwikkelingen  af en hopen daarna alsnog een ALV kunnen plannen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kunnen we kiezen voor een online vergadering, maar dat zien we nu nog als laatste optie!

In het verlengde hiervan krijgen we uiteraard wel eens vragen van betrokken leden en sponsoren over de financiële positie van DSC. Als bestuur kunnen we meedelen dat DSC in financieel opzicht tot nu toe goed door de corona periode komt. Mede doordat onze leden en onze sponsoren ons trouw zijn gebleven en met hulp van de overheid zijn we in staat onze financiële verplichtingen na te komen. De financiële positie is zeker stabiel. We zullen dit op de komende ALV uitgebreid toelichten.

In het Brabants Dagblad heeft een artikel gestaan waarin werd gemeld dat de grote clubactie voor DSC ruim €6.000 heeft opgebracht. Helaas klopt dit bedrag niet en snappen wij ook niet waar het BD haar informatie vandaan heeft. De waarheid is dat de grote clubactie DSC ruim €3.000 heeft opgeleverd. Nog steeds een zeer mooi resultaat!

Winterstop en verder
De winterstop is dit jaar van zondag 19 december tot en met vrijdag 14 januari. Gedurende de winterstop is het clubhuis en accommodatie gesloten.

De verwachting is dat competities niet meer in januari 2022 zullen starten omdat er minimaal een periode van trainen aan vooraf moet gaan. Als de lock-down succesvol blijkt te zijn verwachten we dat de competities in februari hervat kunnen worden. Uiteraard volgen wij de berichten van de overheid en KNVB hierover op de voet.

DSC 90 jaar
De voorbereidingen voor het 90-jarig jubileum zijn in volle gang. De jubileum commissie heeft de ruwe opzet klaar en is nu aan het kijken naar de verdere invulling van de evenementen. Het programma loopt van 31 maart tot en met 3 april 2022. Zet deze vast in de agenda! We houden jullie op de hoogte via de website en facebook pagina.

Voor nu alvast een fijne kerst en een gelukkig en gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar snel op het sportpark!

Bestuur vv DSC