Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Van de Bestuurstafel...

“Beste leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en iedereen die DSC een warm hart toedraagt, van harte 
welkom op onze nieuwjaarsreceptie …"


Zo is meestal het begin van mijn speech op de 1e zaterdag in het nieuwe jaar. 
Helaas zit het er dit jaar niet in!

Dit bijna afgelopen jaar zijn we geconfronteerd met de beperkingen van preventieve maatregelen en soms ook
nare en pijnlijke gevolgen van wat het COVID-19-virus met mensen kan doen.

De voetbalsport heeft op amateurniveau hiervan ook flink te lijden. En zeker ook voor onze vereniging zijn deze tijden ondanks overheidssteun een zware periode. Mag de jeugd dan nog tot 18 jaar trainen, voor de overige leden zijn er nauwelijks mogelijkheden en het vooruitzicht is allerminst helder.
Momenteel beraad de KNVB zich op mogelijkheden maar die worden uiteindelijk toch bepaald door het ‘Outbreak Management Team’ en onze regering . Geen makkelijke taak en een zware verantwoordelijkheid !

Namens het Bestuur wil ik terugkijkend op 2020 ook een aantal positieve zaken benoemen
  • Dank aan alle leden die hun lidmaatschap continueerden, gelukkig zijn er niet veel leden die er anders over dachten!
  • Dank aan alle sponsoren die hun steun aan DSC voort zetten onder deze omstandigheden! Dus leden denk aan onze sponsoren
    als je iets gaat aanschaffen of een dienst af wil nemen.
  • Dank aan alle vrijwilligers die daar waar nog mogelijk hun inzet gegeven hebben!
  • Dank aan alle supporters die tot nu toe helaas weinig wedstrijden konden bezoeken!
Daar waar mogelijk hebben we geprobeerd het sociale aspect van de vereniging in te vullen. Dat vind plaats door de trainingen te blijven aanbieden, de heropening van het clubhuis was kortstondig maar goed gewaardeerd, de Grote Club Actie, een spontane sponsor actie voor trainingsballen voor alle jeugdteams tot en met 15 jaar (1) en recent kon de jeugd Sinterklaas nog bezoeken in het clubhuis.

Veel meer zat er niet in, geen Paaseieren zoeken, geen DSC week, geen In/Uitzwaai toernooi, geen vrijwilligersavond, geen Kerstdraaimiddag, geen kerstzaalvoetbaltoernooi, vooral heel weinig competitiewedstrijden waar we tenslotte uiteindelijk voor bezig zijn en nu ook geen Nieuwjaarsreceptie. Ook het afscheid nemen van onze overledenen voor aanvang van wedstrijden van DSC 1 kan momenteel niet en uiteraard zullen we hen herdenken als de competitie van DSC 1 weer start.

Ook is het traditie om op de Nieuwjaarsreceptie onze jubilarissen te huldigen. Deze keer in totaal 14, als volgt verdeeld: 6 leden 25 jaar, 5 leden 40 jaar, 2 leden 50 jaar en 1 lid 60 jaar lid.

We gaan een ander passend moment zoeken om hen als vereniging te huldigen en zullen een persoonlijk bericht hier over sturen.

Ook zoeken we een passend moment voor de Algemene Leden Vergadering omdat we deze niet via Teams of Zoom willen laten plaatsvinden.

Een zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer moeten we helaas ook gaan inzetten, omdat Roland Timmermans besloten heeft zijn trainersschoenen aan de wilgen te hangen, we hadden graag de samenwerking met Roland voortgezet.

Tot slot willen we als Bestuur graag benadrukken dat voetbal de belangrijkste bijzaak van het leven is maar gezondheid is belangrijker ! Daarom hopen we dat iedereen van fijne feestdagen kan gaan genieten en we elkaar in 2021 weer snel, in goede gezondheid, zullen kunnen ontmoeten bij DSC!

Bestuur vv DSC.