Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

UPDATE | Informatie Jeugd | Seizoen 2018 2019

Let op - er zijn wijzigingen doorgevoerd is diverse documenten. Kijk alles nog eens door voor de laatste updates.

De voorbereidingen voor de maanden augustus en september en de start van het seizoen 2018 - 2019 zijn afgerond. In de aanloop naar het aankomende seizoen zijn er enkele documenten opgemaakt, waaronder het reguliere trainingsschema, het schema voor de keeperstraining en de looptraining.

Onderstaand wordt de belangrijkste (en meest recente) informatie gedeeld voor de voorbereiding en de aanvang van het nieuwe seizoen.

Voorbereiding & oefenprogramma

Volgende week zullen de eerste trainingen van het seizoen plaatsvinden, om precies te zijn in de week van 20 augustus. Zie voor de exacte datum (maandag 20 augustus of dinsdag 21 augustus) het trainingsschema. Enkel JO19-2, JO15-4 en JO8-2 zullen niet starten met de trainingen in deze week.

Hiervoor zullen eerst bijeenkomsten met de ouders en HJO’s (Ton Burg en Jan Burg) plaatsvinden om de begeleiding in te vullen voor komend seizoen.

Alle bijeenkomst vinden plaats op maandag 20 augustus en de tijdstippen zijn als volgt.

  • 18.15 uur - 18.45 uur (JO8-2)
  • 19.15 uur - 19.45 uur (JO15-4)
  • 20.15 uur - 20.45 uur (JO19-2)
Het oefenprogramma zal wekelijks op de website te zien zijn via deze link.

Trainingsschema

Er zal komend seizoen ook weer getraind worden volgens een trainingsschema. In dit schema kun je de dagen en tijdstippen zien waarop er getraind gaat worden door ieder team en op welk veld.

Het reguliere schema zal standaard gevolgd worden. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, zou er getraind kunnen worden op het tweede veld. Dit dient altijd te gebeuren in overleg met Siebert van Hooft.
Het trainingsschema ook te vinden op de website van DSC en wel op de pagina’s ‘Jeugd’ & ‘Senioren’ en middels onderstaande link.

Trainingsschema | Seizoen 2018 - 2019
 
Teamindeling Seizoen 2018 - 2019

De teamindeling voor de jeugd voor het seizoen 2018 - 2019 is bekend en opgesteld volgens de laatste naamgeving van de KNVB. De teamindeling is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog enkele wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang of tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Alles zal uiteraard gaan in overleg met ouders en kinderen.
 
Teamindeling Jeugd | Seizoen 2018 - 2019

Specifieke trainingen (looptraining en techniektraining)

Ook zullen er in het seizoen 2018 - 2019 weer specifieke trainingen gegeven worden. Er zullen specifieke keepers- en looptrainingen gegeven worden door specialistische trainers. De schema’s voor deze specifieke trainingen zijn bekend en in te zien via onderstaand links.
 
Specifieke Trainingen | Looptraining
Specifieke Trainingen | Keeperstraining