Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Sponsoren: Save the date - 3 april 2022

Op zondag 3 april van 11.30 - circa 14.30 zal er door DSC een sponsorbrunch worden georganiseerd. Op deze sponsorbrunch zijn alle actieve sponsoren met partner welkom. Helaas heeft DSC niet van alle sponsoren een e-mail adres of andere gegevens. Daarnaast willen e-mails wel eens in spam folders terecht komen. Bent u een actieve sponsor van DSC en heeft u de onderstaande mail niet ontvangen stuur dan een bericht naar sponsorbrunch@vvdsc.nl en wij sturen u alle info en zien u dan graag op de sponsorbrunch.
---------------
Beste sponsor van vv DSC,

Op 1 april 2022 bestaat vv DSC 90 jaar, een officieel KNVB jubileum, dat we niet ongemerkt willen laten passeren. Zeker nu de overheid enkele dagen geleden te kennen heeft gegeven dat feestelijke activiteiten weer mogelijk zijn.

Als trouwe sponsor mag u dan ook niet ontbreken en u bent dan ook van harte welkom om dit samen met ons te vieren op de sponsorbrunch.

De sponsorbrunch zal op een mooie locatie op zondag 3 april van 11.30 - circa 14.30 uur plaatsvinden.

We hopen dat we u dan mogen treffen en vragen u deze datum en tijd vast te reserveren in uw agenda!

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, vragen we u om zich aan te melden op sponsorbrunch@vvdsc.nl. Ook uw eventuele partner is van harte welkom. Eventuele bijzonderheden ten aanzien van voeding kunt u ook hier melden zodat wij er dan rekening mee kunnen houden.

Naast dat we de inwendige mens gaan verassen, hebben we nog een inspirerende , humorvolle gast die ons zeker gaat boeien!

Enkele weken voor 3 april zullen we u nog nadere informatie toezenden.

We zien uw reactie graag tegemoet.

Namens vv DSC
Bestuur en Sponsorcommissie