Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Trinitas)

Afgelopen zondag speelde het eerste elftal zijn tiende thuiswedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk en tijdens deze wedstrijd was Oliwier Wasik de Pupil van de Week. Oliwier is negen jaar en speelt inmiddels voor het vierde seizoen bij DSC in het team JO10-2.

Oliwier is met zijn rechterbeen goed in schieten en is in het team multi-inzetbaar aangezien hij alleen de keeperspositie nog niet bezet heeft. Buiten het voetbal luistert hij veel naar muziek en speelt hij graag op zijn PlayStation de spellen FIFA en Fortnite. Op school doet hij ook goed zijn best en vermaakt hij zich het best met spelling en gym.

Door een goede individuele actie zetten Oliwier het eerste elftal op het goede spoor door te scoren tegen de keeper van Trinitas Oisterwijk. Ook het eerste elftal wist een keer het net te vinden en de wedstrijd te winnen dus de dag kon voor Oliwier niet meer stuk.

Hieronder enkele foto`s van Oliwier gedurende de dag. Naast de foto's is er ook een video van de aftrap gemaakt, deze video is onder 'Media' geplaatst op de website en in te zien via deze link.

Oliwier Wasik | Pupil van de Week (1)
Oliwier Wasik | Pupil van de Week (2)
Oliwier Wasik | Pupil van de Week (3)
Oliwier Wasik | Pupil van de Week (4)