Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - MEC 07)

Twee keer in korte tijd trof het eerste elftal MEC ’07 als tegenstander in de competitie. Dit keer werden de gasten in Kerkdriel ontvangen en nadat zijn broer Mathijs eerder Pupil van de Week is geweest was het dit keer de beurt aan Lucas te Voert.

Lucas is zeven jaar en speelt bij DSC JO8-2. Het is het eerste seizoen dat Lucas bij DSC speelt en als linksbenige speler kan hij zowel op het middenveld als in de verdediging spelen. Op de trainingen is Lucas altijd met veel enthousiasme aanwezig en traint hij zijn rechterbeen om daar beter mee te kunnen passen en te trappen om zo een nog completere speler te worden.

Wederom was vader Jan te Voert weer aanwezig om deze dag vast te leggen voor zijn zoon. Ook Lucas heeft vanaf de aankomst op het sportpark alle activiteiten meegemaakt, van het ontvangen van de oorkonde, de warming up met de spelers, de voorbereidende woorden van de scheidsrechter, samen met de spelers het veld op lopen en het volgen van de wedstrijd vanaf de reservebank. Het was fantastisch om mee te maken.

Toch zorgde Lucas zelf voor het mooiste moment van de dag door na een uitstekende solo de doelman van MEC ’07 te passeren en dat te vieren met een heuse ‘Fortnite Celebration’. Vervolgens werden deze moves naadloos overgenomen door Bas Vos (1-0) en Ton Burg (2-0).

Hieronder enkele foto`s van Lucas gedurende de dag. Naast de foto's is er ook een video van de aftrap gemaakt, deze video is onder 'Media' geplaatst op de website en in te zien via deze link.

Lucas te Voert | Pupil van de Week (1)
Lucas te Voert | Pupil van de Week (2)
Lucas te Voert | Pupil van de Week (3)
Lucas te Voert | Pupil van de Week (4)