Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - Theole)

Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Theole 1 is Bas Vos, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden.

De mannen van trainer Arian Meeuwsen traden afgelopen weekend aan tegen Theole uit Tiel. Een ploeg die momenteel keurig de derde plaats bezet in de vierde klasse. DSC speelde het eerste half uur prima tot een voorzet ongelukkig het doel inwaaide. Ondank het energieke spel van DSC kwamen de bezoekers toch op 0-2.

Na de rust kwam DSC terug in de wedstijd door een vrije trap van Bas Vos en ging het onder leiding van de aanvaller en de verdienstelijk debuterende Brent van Herwijnen en Damian van Herwijnen op zoek naar de gelijkmaker. Die viel helaas niet en op het eind van de wedstrijd stond zelfs 1-3 op het scorebord.

Vanwege zijn tomeloze inzet werd de aanvaller van DSC dus terecht door het publiek gekozen tot Man of the Match. Op onderstaande foto staat Bas Vos samen met de Pupil van de Week, Kay van Offeren.

Man Of The Match - Bas Vos