Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - Handel)

Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Handel 1 is Bas Vos, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden.

Het was een belangrijke middag voor DSC. Winst was noodzakelijk om enigszins uit de onderste regionen te komen. Dat moest gebeuren tegen Handel wat al uitgespeeld was maar de punten niet cadeau deed. Het werd een middag van uiterste ..

Waar er na een dramatische eerste helft tegen een 0-2 achterstand werd aangekeken kwam in de tweede helft de motivatie en werklust terug wat uiteindelijk resulteerde in een 4-3 overwinning in de laatste minuut. Bas Vos was degene die met een prachtige vrije trap de bevrijdende treffer binnen schoot en zorgde dat de punten in Kerkdriel bleven. De ontlading was groot bij de spelers, het publiek en ook bij Bas Vos zelf. Na een moeilijke week waar zijn vader werd getroffen door een hersenbloeding maar inmiddels weer zo hersteld is dat hij aanwezig was bij de wedstrijd rende de middenvelder naar zijn vader toe voor een innige omhelzing. Een prachtig gebaar ..

Terecht werd deze middenvelder dus door het publiek gekozen tot Man of the Match. Op onderstaande foto staat Bas Vos samen met de Pupil van de Week, Tieme van Grinsven en samen met zijn vader.

Man Of The Match - Bas Vos (1)
Man Of The Match - Bas Vos (2)