Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)

Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Alem 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden.

Met wederom een maasderby op het programma afgelopen weekend wordt er langzaam toegewerkt naar het slot van de competitie. Nadat Pupil van de Week Mick van de Laar de score had geopend deed DSC dat meteen ook in de opening van de wedstrijd. In het verdere verloop van de wedstrijd onderscheidde Christian Broekmeulen zich door onophoudelijke inzet voor het team, door bijna alle kopduels te winnen en alle aanslagen te trotseren. Alem kon uiteindelijk geen potten kon breken en DSC won nog vrij eenvoudig met 3-0.

Terecht werd Christian Broekmeulen door het publiek dus gekozen tot Man of the Match. Op onderstaande foto staat Christian Broekmeulen samen met de Pupil van de Week, Mick van de Laar.

Man Of The Match - Christian Broekmeulen
 
Ter info - in de aanloop naar deze wedstrijd is het programmaboekje niet gepubliceerd. Deze is via onderstaande link alsnog in te zien. Ook zijn er veel foto's gemaakt tijdens deze wedstrijd, deze zijn in te zien via het fotoboek.

Programmaboekje DSC 1 - Alem 1