Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe sponsor | Assurantiekantoor den Otter

Assurantiekantoor den Otter is nieuwe bord sponsor. DSC bedankt Assurantiekantoor den Otter voor dit mooie gebaar.

Assurantiekantoor den Otter b.v is een kantoor dat zich bezighoudt met schade- en levensverzekeringen. Daarnaast is er ook een vestiging van de RegioBank.

Assurantiekantoor den Otter bv kan bouwen op ruim 60 jaar ervaring in de branche. De oorsprong van het bedrijf ligt in de agrarische (tuinbouw) sector.

De klantenkring bestaat naast agrarische bedrijven uit particulieren en MKB (tot 100 medewerkers).

Hypotheek-en pensioen vraagstukken worden altijd behandeld door Kees Slob. Hij heeft reeds 20 jaar ervaring in de financiele advisering.

De bancaire diensten worden veelal verstrekt door de RegioBank. De RegioBank, is een landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter. RegioBank voorziet in het complete scala bankdiensten: betalen, sparen, lenen, hypotheken, beleggen en zakelijke diensten.

Wij zijn echter in staat om met de meeste verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers zaken te doen.

Door onze samenwerking kunt u ons betitelen als een 'all finance' dienstverlener. Wij bemiddelen en adviseren in: verzekeringen (schade en leven), hypotheken, pensioenen en bancaire diensten.

Service en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons advies zal altijd in het teken van de klant staan. Wij zullen steeds rekening houden met uw persoonlijke eisen, wensen en omstandigheden.

Assurantiekantoor den Otter
Molenstraat 20
5314 BZ Bruchem

T: 0418 - 642 332
F: 0418 - 642 938
http://www.denotterbv.nl