Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe sponsor | Amycel

Amycel sponsort trainingspakken voor JO 8-1. DSC bedankt Amycel voor dit mooie gebaar.

Amycel Europe is gecentreerd rond onze ultramoderne kuitproductiefaciliteit in Vendôme Frankrijk. De fabriek in Vendôme is de derde fabriek die door Amycel is gebouwd. Andere fabrieken bevinden zich in de Verenigde Staten en Australië.

Het hoofdkantoor van Amycel is gevestigd in San Juan Bautista Californië. Alle moederculturen worden hier bewaard en regelmatig naar de productie-installaties verzonden.

Monterey Mushrooms is een zusterbedrijf van Amycel en Spawn Mate. Het is opgericht in 1975 met één champignonkwekerij in Watsonville Californië. Vanuit die ene boerderij is Monterey Mushrooms uitgegroeid tot 's werelds grootste champignonproducent en de versmarktleider in Noord-Amerika.

Van grote waarde is de onderzoeksfaciliteit van Amycel Spawnmate in Watsonville, Californië. Deze faciliteit is de wereldleider in kweek en voedingsonderzoek op Agaricus champignons. Met een grote test farm en een full-size commerciële farm tot haar beschikking, is zij in staat om alle stammen volledig te certificeren voordat zij zelfs maar de productiefase bereiken.

Amycel is momenteel de dominante leverancier van kuit en supplementen op de Noord-Amerikaanse markt, met aanzienlijke marktaandelen in Europa, Australië en Zuid-Amerika.

Amycel
Beneluxstraat 5
6014 CC Ittervoort
The Netherlands
T: 0031 475 56 62 25
E: info@amycel.nl
 
Nieuwe sponsor | Amycel
JO 8-1 | Amycel