Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe kantinebeheerders

In augustus zijn we met een poule vrijwilligers gestart en daaruit is door 2 personen aangegeven dat zij wel meer coördinerend en organiserend willen oppakken.
Jay Ackermans en Bettina Valentijn hebben de handschoen opgepakt en zijn steeds verder ingewerkt en gegroeid in deze functie.
Dit is zo verder gegroeid en nadat zij de vereiste papieren behaald hebben zijn we tot een overeenstemming kunnen komen. Jay en Bettina verdelen onderling de taken op basis van een gelijke inspanning per week
Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben we hier al even aandacht aan gegeven. Uiteraard is ook de aanmelding bij de gemeente verzorgd.
 
We zijn heel erg blij met deze ontwikkeling en hopen dat ook Jay en Bettina een plezierige tijd in deze functie zullen hebben!
 
Jay en Bettina stellen zich ook nog even onderstaand voor:

Jay
Bij vele ben ik bekend als selectiespeler, helaas heb ik 2 forse blessures achter elkaar en die vragen veel hersteltijd.
Al onder het kantine beheer van Thijs, Anita en Kees heb ik met veel plezier in de keuken en achter de bar gewerkt, nu met meer verantwoordelijkheid.
Samen met Angela van Bokhorst ben ik begonnen om de start van het seizoen in te vullen. Daarvoor wil ik Angela nog zeker bedanken voor alle goede tips!
Nu met Bettina samen zijn we alweer eventjes onderweg. De samenwerking gaat heel erg goed en is ook zeker gezellig! 
Heb je nog vragen of gewoon zin in slappe kwats, kom gerust even langs voor een drankje!
Met vriendelijke groet,
Jay Ackermans
 
Bettina
Hallo, mijn naam is Bettina Valentijn  51 jaar oud ,moeder van Stefan en Rick en partner van Geran Vogel ,ben bij de meeste DSC ers misschien niet zo bekend maar buiten dat ik een fanatieke supporter was van de kids, verzorg ik al enkele jaren de administratie voor de sponsorcommissie van DSC, daar is vanaf augustus naar een korte proeftijd nu dus het beheren van de kantine bij gekomen, jullie zullen mij vaak op donderdagavond en zondag gaan zien en hoop dat  ik er samen met Jay weer een bruisende kantine van kan maken,  heb er in ieder geval veel zin in
mvg Bettina