Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Kevin Konings promoveert binnen de KNVB

Het seizoen is afgelopen, de kampioenen zijn bekend en ook voor de scheidsrechters die actief zijn binnen de KNVB zit het seizoen er op en zijn de promoties en degradaties bekend gemaakt.

Kevin Konings heeft zich na actief te zijn geweest als voetballer binnen de vereniging volledig op het scheidsrechter vak gericht. Het seizoen 2015 -2016 is hij gestart als verenigingsscheidsrechter en heeft dat seizoen wedstrijden geleid in de jeugd en senioren van v.v. DSC. Het seizoen 2016 - 2017 is hij als scheidsrechter in de startersgroep van de KNVB actief geweest en het afgelopen seizoen heeft Kevin zijn wedstrijden gefloten in de standaard vierde klasse en de reserve eerste klasse van het zaterdagvoetbal.

Met wedstijden in de regio zoals Brakel 1 - ASH 1, Groot Ammers 1 - SVS ’65 1, Almkerk 2 - Altena 2 en MVV ’58 - VVAC 1 maar ook wedstrijden in de buurt van Dordrecht zoals De Albas 2 - Nieuw Lekkerland 2 en wedstrijden in Zeeland tussen Apollo ’69 1 - Smerdiek 1 en Halsteren 1 - DwO ’15 1 kan Kevin terug kijken op een uitdagend en succesvol seizoen.

Zijn prestaties gedurende het seizoen resulteerde ook tot het fluiten van de bekerfinale voor vrouwen in District Zuid 1 op neutraal terrein en drie nacompetitiewedstrijden waaronder de finale tussen Heer Arendskerke 2 - EBOH 2 voor promotie naar de reserve eerste klasse.

Uiteindelijk hebben zijn prestaties het afgelopen seizoen geleid tot een promotie binnen de KNVB wat betekent dat Kevin volgend seizoen actief zal zijn in de standaard derde klasse en de reserve hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. Daarnaast zal Kevin volgend seizoen de scheidsrechteropleiding II gaan volgen om zich verder te ontwikkelen tot het fluiten van wedstrijden in de tweede klasse en hoger.

v.v. DSC is trots en wenst Kevin veel succes met zijn scheidsrechters activiteiten volgend seizoen.