Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Informatie Jeugd | Seizoen 2020 2021

De voorbereidingen voor de start van het seizoen 2020 - 2021 zijn in volle gang. Vanwege de huidige omstandigheden komt alles wat later dan u van ons gewend bent. Hieronder volgen al wel de nieuwe concept-indeling voor volgend seizoen en het trainingsschema, zoals dat vanaf volgende week zal gelden.

Insteek is namelijk om per 8 juni 2020 voor minimaal 2 weken te gaan trainen met de nieuwe teams, zoals deze zijn opgenomen in de concept-indeling. Mochten er nog geen trainers genoemd zijn bij een team, dan zal hun eerste training volgende week vervangen worden door een ouderavond. Deze zullen plaatsvinden in de kantine van onze voetbalvereniging op het tijdstip van trainen van het desbetreffende elftal.

Concept-indeling Seizoen 2020 - 2021

De concept-indeling voor de jeugd voor het seizoen 2020 - 2021 is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang of tijdens de start van het nieuwe seizoen. Alles zal uiteraard gaan in overleg met ouders en kinderen.

Concept indeling

Trainingsschema Juni 2020

In de aanloop naar het aankomende seizoen zullen er eind deze maand nog enkele documenten worden opgemaakt, waaronder de lijst van coördinatoren, het reguliere trainingsschema voor volgend seizoen, het schema voor de keeperstraining en de looptraining.

Traningsschema

Verder zal ook de belangrijkste (en meest recente) informatie gedeeld gaan worden via de homepage van deze website voor aanvang en voorbereiding van het nieuwe seizoen. Voor nu is onze verwachting dat de wedstrijden begin september ‘gewoon’ weer zullen starten.

Let op: Zonder anders vermeld, zal het corona protocol nog altijd van krijgt blijven.