Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Informatie Jeugd | Seizoen 2016 - 2017

De voorbereidingen voor de maanden augustus en september en de start van het seizoen 2016 - 2017 zijn afgerond. In dit artikel wordt de belangrijkste informatie gedeeld voor de voorbereiding en de aanvang van het nieuwe seizoen.

Let op, vanaf komend seizoen zullen er nieuwe aanduidingen worden gebruikt om de verschillende teams aan te duiden. De aanduidingen A - tot en met C - junioren en D - tot en met F - pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). Meer informatie is in te zien via deze link.

Trainingsschema

Er zal komend seizoen ook weer getraind worden volgens een trainingsschema. In dit schema kun je de dagen inzien waarop er getraind gaat worden door ieder team en op welk veld.
Het ‘standaard schema’ (groen) zal standaard gevolgd worden. Wanneer de weersomstandigheden niet goed zijn zal het ‘slecht-weer schema’ (rood) worden ingezet en zal er niet getraind kunnen worden op veld 2.

Mocht het slecht-weer schema worden ingezet dan zal dit tijdig op de website kenbaar gemaakt worden door middel van de ‘trainingsschema’ button op de website. Daarnaast is het trainingsschema ook te vinden op de pagina’s ‘Jeugd’ & ‘Senioren’ en middels onderstaande link.

Trainingsschema - Seizoen 2016 - 2017


Teamindeling Seizoen 2016 - 2017

De team indeling voor de jeugd voor het seizoen 2016 - 2017 is bekend en opgesteld volgens de nieuwe naamgeving van de KNVB. De team indeling is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog enkele wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang van het nieuwe seizoen.

Teamindeling Jeugd - Seizoen 2016 - 2017

Voorbereiding & Oefenprogramma

In de maand augustus zullen de eerste trainingen van het seizoen plaatsvinden. Via onderstaande link kan voor alle teams de aanvang van de eerste training ingezien worden evenals de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden tot en met de start van de competitie. Wanneer dit veranderd wordt dat persoonlijk door de trainer / coach kenbaar gemaakt. In dit document wordt al uitgegaan van de nieuwe benaming van de teams zoals eerder in dit artikel vermeld. 

Voorbeeld:
Tijdens de teamindeling is het team gepresenteerd als F1, volgens de nieuwe benaming van de KNVB betekent dit dus dat de F1 volgend jaar Jo9-1 gaat heten.


Voorbereiding & Oefenprogramma Jeugd

Specifieke trainingen (looptraining, keeperstraining en techniektraining)

Ook zullen er in het seizoen 2016 - 2017 weer specifieke trainingen gegeven worden. Er zullen specifieke keeper, loop en techniek trainingen gegeven worden door specialistische trainers. De schema’s voor deze specifieke trainingen zijn bekend en in te zien via onderstaand links.

Specifieke Trainingen - Keeperstraining
Specifieke Trainingen - Looptraining
Specifieke Trainingen - Techniektraining

DSC Leidraden & Technisch Jeugdbeleidsplan

Met de start van het nieuwe seizoen is de visie van jeugdafdeling herzien en zijn de leidraden voor de jeugd aangepast en up-to-date gemaakt. Ook het Technisch Jeugdbeleidsplan wat als basis dient voor de jeugdafdeling is bijwerkt voor het nieuwe seizoen. De nieuwe leidraden zijn gepubliceerd op de ‘Jeugd’ pagina onder ‘Downloads’. De herziende visie is na te zien op de 'Jeugd' pagina onder 'Visie'.

Kick Off - Trainers / Leiders

Om de trainers en leiders voor het seizoen goed te informeren zal er ook weer een Kick Off worden georganiseerd. Dit vindt plaats op vrijdag 9 september om 19.30 uur in het clubhuis van DSC.