Filter op rubriek
terug naar overzicht
Eten voor een goed doel ..
Op vrijdag 20 januari zal de kantine van v.v. DSC omgetoverd worden tot Restaurant v.v. DSC. Op deze gezellige avond zal een 4 gangendiner worden aangeboden en iedereen is hierbij welkom. Dit 4 gangendiner kost € 28,- en een gedeelte van de opbrengst gaat naar Kindervakantieweek Doerak. Naast een gezellige avond steun je dus ook nog een goed doel.
Reserveren kan vóór woensdag 18 januari aan de bar in de kantine of via 0621830295. Bij de reservering dien je gelijk de keuze voor een vis- of vleesmenu aan te geven. Thijs Ackermans en Tom van Geffen zullen de chef-koks van de avond zijn. Voor de liefhebbers is er ook een wijnarrangement bij te bestellen voor € 12,- per persoon.
Geef de reservering snel door, want vol is vol.
Reserveren kan vóór woensdag 18 januari aan de bar in de kantine of via 0621830295. Bij de reservering dien je gelijk de keuze voor een vis- of vleesmenu aan te geven. Thijs Ackermans en Tom van Geffen zullen de chef-koks van de avond zijn. Voor de liefhebbers is er ook een wijnarrangement bij te bestellen voor € 12,- per persoon.
Geef de reservering snel door, want vol is vol.