Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC verlengt contract met hoofdtrainer en assistent

DSC gaat ook komend seizoen verder met trainer John Laponder en zijn assistent Patrick Theuwis. Dit seizoen is gebleken dat er nog voldoende ontwikkelmogelijkheden zijn voor deze spelersgroep en de technische staf.

Als trainer maakt John een goede ontwikkeling door die past bij de fase waarin DSC op dit moment zit, een groeiende selectie met ambitie richting de 2e klasse. Doelstellingen als het binden van de hele selectie, spelers en begeleiding gaan John in samenwerking met Patrick goed af met hun aanpak.

Voor continuïteit op de lange termijn is het voor DSC belangrijk om een goede fundering te bouwen in de vorm van een hechte selectie. Dit is een belangrijke basis voor sportieve ontwikkeling en voor stabiliteit binnen de vereniging.

Zowel de spelersgroep als de begeleiding van de selectie zijn dit jaar beter in balans dan vorig seizoen en dat is te zien aan de resultaten en de sfeer binnen de groep. DSC is blij met de werkwijze van John en Patrick die heel duidelijk goed werkt en aansluit bij het karakter van de club.

We zien de tweede seizoenshelft met veel vertrouwen tegemoet en geloven dat deze groep het in zich heeft om onze sportieve ambitie waar te maken.

DSC wenst John, Patrick en de selectie veel succes voor dit seizoen en komend seizoen.