Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC leden behalen Diploma Clubscheidsrechter

De DSC leden Cees Vogel, Mark Brandenburg en Kevin Konings hebben met succes de KNVB opleiding Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal afgerond. Deze opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin de focus ligt op het verkopen van beslissingen, toepassen van de spelregels en het volgen en positie kiezen tijdens een wedstrijd.

Gedurende de opleiding hebben Cees, Mark en Kevin wekelijks wedstrijden gefloten bij DSC en zijn ze diverse keren beoordeeld door een praktijkbegeleider. De beoordelingen zijn meegenomen door de KNVB docent en hebben uiteindelijk geresulteerd in het diploma.

Met het behaalde diploma kunnen Cees, Mark en Kevin worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en / of wedstrijden in het seniorenvoetbal binnen DSC. Het diploma dient ook als basis voor een eventueel vervolg traject waar gekozen kan worden om als KNVB scheidsrechter verder te gaan. Kevin heeft al aangegeven dit traject te willen gaan volgen. Cees en Mark hebben dit nog in overweging.

DSC is blij met deze ontwikkeling en wenst Cees, Mark en Kevin veel succes met het fluiten van wedstrijden in de toekomst.

DSC Leden Behalen Diploma Clubscheidsrechter