Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC 90 Jarig jubileum wordt een succes

Op donderdag 31 maart zijn leden en oud-leden vanaf 19.00 welkom in de kantine voor het 50-jarig bestaan van de DSC kantine. Op deze avond zijn ook oud kantinebeheerder aanwezig. Toegang is gratis en kaarten zijn niet nodig. Om 24:00 zal DSC officieel 90 jaar bestaan en trappen we uiteraard op een toepasselijke manier af.

Op vrijdag 1 april wordt er voor kinderen van de basisschool om 13.30 een voetbaltoernooi georganiseerd.

Op vrijdag 1 april zijn leden en oud-leden vanaf 20.00 welkom in de feesttent voor een reünie. Toegang is gratis en kaarten zijn niet nodig. De muziek zal easy listening zijn en wordt verzorg door DJ Rocco.

Op zaterdag 2 april worden er vanaf 8.30 activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Er is een zeskamp voor de onderbouw en een toernooi voor de bovenbouw.

Op zaterdag 2 april start vanaf 19.00 de DSC Super Saturday in de feesttent. De tent wordt over de top aangekleed en er zijn optredens van onder andere Dasado, de feestmeester, DJ Kruzo, Smerrrig DJ'S, DJ Wesley. Kaarten zijn voor 85% uitverkocht. De kaarten kosten €5 en zijn inclusief 2 consumptiebonnen en zijn verkrijgbaar in de kantine en via https://eventix.shop/95nj6nfr.

Op zondag 3 april is er om 12.00 een sponsormiddag met uitgebreide lunch bij Dukdalf aan de Maas. Dit evenement is geheel gratis en alle sponsoren zijn welkom. Inschrijven is wel noodzakelijk. Heeft u als sponsor geen uitnodiging ontvangen dan kunt u dit als een uitnodiging beschouwen en kunt u zich voor 28 maart 17.00 opgeven via sponsorbrunch@vvdsc.nl.

Op zondag 3 april is er een Hollandse middag in de feesttent met optredens van onder andere Arjon Oostrom, Jack van Raamsdonk, Etienne Alvares en DJ Wouter. Kaarten zijn voor 85% uitverkocht. De kaarten kosten €5 en zijn inclusief 2 consumptiebonnen en zijn verkrijgbaar in de kantine en via https://eventix.shop/95nj6nfr.

Alle informatie vind u ook op: https://vvdsc.nl/90jaar/

Wij hopen jullie allemaal te zien om dit met ons te vieren.

Het bestuur