Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Concept Teamindeling DSC Jeugd | Seizoen 2016 - 2017

De jaarlijkse feestweek is inmiddels ten einde en daarmee dus ook bijna het reguliere huidige voetbalseizoen, en bij deze dan maar meteen weer de eerste informatie voor volgend seizoen.

Na het officiële einde van het seizoen middels het JOBE In - en Uitzwaaitoernooi op 3 en 4 juni gaan er een aantal teams trainen voor het nieuwe seizoen en wel vanaf 6 juni 2016. Deze teams zullen tot zaterdag 18 juni alvast een aantal trainingen afwerken en een aantal oefenwedstrijden spelen. De verschillende wedstrijden voor de trainende teams worden aan het eind van deze week aan de trainers medegedeeld. Voor de overige teams zal het nieuwe seizoen overigens pas eind augustus starten (de precieze data volgen later via het jaarlijkse informatieboek, welke ook op deze website zal worden gepubliceerd). Tijdens de eerste activiteit zal elke trainer het exacte schema voor de maand juni aan de kinderen mededelen.

Hieronder volgt het overzicht van de teams, welke in juni trainen, met daarbij de datum en het tijdstip van aanwezigheid voor de eerste activiteit:
  • A1: 6 juni om 19.45 uur aanwezig
  • B1: 6 juni om 19.45 uur aanwezig
  • C1 / C2: 6 juni om 18.30 uur aanwezig
  • D1 / D2: 6 juni om 18.30 uur aanwezig
  • E1 / E2: 6 juni om 17.45 uur aanwezig
  • F1 / F2 / F3: 6 juni om 17.45 uur aanwezig
De bovenstaande teams zullen twee keer in de week gaan trainen op maandag en woensdag. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de velden zullen de overige teams helaas geen twee keer kunnen trainen in juni. De overige teams kunnen dus slechts een keer in de week trainen en wel op donderdag. Mocht je als trainer hiervoor interesse hebben, graag dit via de mail kenbaar maken aan Jan Burg (voor mailadres zie hieronder). De rest van de teams zullen dus pas later in augustus starten met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bij de hieronder opgenomen concept-indeling dienen nog wel een aantal kanttekeningen te worden geplaatst. Ten eerste betreft het een concept en kunnen er door DSC altijd nog wijzigingen worden doorgevoerd. Dit zal natuurlijk wel gebeuren in overleg met het kind en de ouders. Vooral bij de jongste jeugd (E - en F - pupillen) leert de ervaring dat er in de zomerstop nog een aantal aanmeldingen binnen zullen komen. Om de grootte van de teams te beperken en voor alle kinderen zoveel mogelijk een passend niveau te vinden, zouden er dus zeker in die lichtingen nog wijzigingen kunnen plaats hebben.
Verder zijn er ook nog een aantal vacatures in de begeleiding van de verschillende teams. Hier wordt door DSC op dit moment hard aan gewerkt om deze in te vullen. Mocht u interesse hebben in een van deze vacatures, of een vraag / opmerking hebben over de indeling stuur dan een mail (gelieve niet te bellen) naar: jfburg1980@hotmail.com.

Via onderstaande link is de laatste versie van de concept indeling in te zien. Let op, dit bestand moet gedownload worden op de computer waarna het geopend kan worden met Microsoft Excel.

Concept Teamindeling DSC Jeugd | Seizoen 2016 - 2017