Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Boon’s Markt Uitzwaai Toernooi

Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni 2019 organiseert DSC voor al haar pupillen het Boon’s Markt Uitzwaai toernooi. Doelstelling van dit 2-daags evenement is om op een leuke manier het huidige seizoen af te sluiten. Het is de bedoeling dat alle O13, O12, O11, O10, O9, O8 spelers inclusief de meisjes en de Kanjers beide dagen aanwezig zijn.

Op vrijwillige basis is het mogelijk om op het sportpark te overnachten. DSC zal dit jaar weer voor iedereen voor legertenten zorgen. Je zult zelf wel voor een luchtbed, slaapzak etc. moeten zorgen. Overnachten is helaas niet mogelijk voor onze Kanjers. Het zou leuk zijn als je dit met je huidige team eventueel met behulp van je ouders en / of leiders zou weten te organiseren, minimaal één begeleider tijdens de nacht is wel verplicht.

Om enigszins tegemoet te komen in o.a. het eten en drinken op deze dagen vragen we een eigen bijdrage p.p. van € 15,00 voor de deelnemers die overnachten en € 5,00 voor de deelnemers die niet overnachten.
Deelnemers kunnen zich opgeven bij hun leiders / trainers uiterlijk zaterdag 18 mei 2019. De trainer / leiders dienen de inschrijvingen van hun team op de laatste speeldag van het seizoen zaterdag 25 mei 2019 in te leveren.

Voor meer informatie kun je terecht bij Wim Steenbekkers (06-51874863).

Voor programma en / of overige informatie houdt de website van DSC in de gaten. Het concept programma en de uitnodiging voor zowel de deelnemers als de leiders zijn via onderstaande links in te zien.
Het programma is vergelijkbaar met voorgaande jaren en bestaat uit:

  • Vrijdag: het inrichten van het tenten kamp, een warme maaltijd (friet met snack) en een speurtocht of dropping.
  • Zaterdag: de traditionele zeskamp en een vier-tegen-vier toernooi.
Uitnodiging - Boon's Markt Uitzwaai Toernooi
Programmaboekje - Boon's Markt Uitzwaai Toernooi