terug naar verslagen

DSC 1 - FC Schadewijk 1 - 0-3

Verlies in 10 minuten tegen FC Schadewijk 0-3

Na een korte stop van twee weken de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk. De uitwedstrijd wonnen we dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Iedereen was weer fit en opgedroogd na de carnaval, dus we hadden er weer weer zin in. Tevens een weerzien met onze oude trainer Arian Meeuwsen. Hoe anders was echter de realiteit na 90 minuten, een 0-3 nederlaag tegen de nummer voorlaatst, een koude douche dus.

Het begin was lastig voor ons, de betere kansen waren dan ook voor de bezoekers. Jos van Mook moest redding brengen na een vrije trap rand zestien meter, een 2e kans na voorzet werd de bal tegen de paal gelopen. Zelf speelde we slordig met veel balverlies tegen deze fysiek sterkere tegenstander. De eerste echte kans was voor Gerd Jan Hooymans na een voorzet van Milo van Osch. Jos van Mook moest vlak voor rust nog redding brengen na een mooie kopbal.

De 2e helft was beter, de kansen kwamen er zeker wel echter zonder succes . Zowel Wessel Theuwis als Roy van Beurden kregen kansen maar de goal wilde maar niet vallen maar viel juist na een counter aan de andere kant. Toen zelfs de 0-2 en de 0-3 in korte tijd op het scorebord stond was het klaar, de bezoekers waren efficiënter in de afwerking en omschakeling en wij waren niet opgewassen tegen het fysieke spel van  de bezoekers.