terug naar verslagen

DSC 1 - SBC 1 - 0-0

SBC en DSC delen de punten

De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen SBC uit Son en Breugel.
Hoop dat er weer een aantal jongens fit zijn en we ons kunnen  revancheren na de nederlaag van vorige week, zou mooi zijn de aansluiting ten met de bovenste plaatsen te behouden.
Onder gure en winterse omstandigheden begonnen we aan deze voor ons onbekende tegenstander, de nummer 7 van de ranglijst.

We begonnen energiek aan de wedstrijd met een mooie kans voor Wessel Theuwis na een pass van Leon van Heel al na 6 minuten, echter de pass van Leon was net te lang.
Ook Bram Zweers kreeg een kans maar kon de bal niet goed onder controle krijgen.
Een schot van Leon van Heel werd vervolgens gekeerd door de keeper. De bezoekers maakten nog wel even een een buitenspelgoal.
Vlak voor rust de mooiste aanval over rechts, de voorzet van Wessel Theuwis werd net naast gekopt door Roy van Beurden. We waren blij even de warme kantine op te zoeken want was was echt het koud langs de lijn.

Ook na de rust kregen wij de eerste kans wederom na een voorzet van Leon van Heel, Roy kon deze helaas niet verzilveren. Hierna kwam SBC steeds beter in het spel, nam het middenveld over en kregen wij het steeds lastiger.
Gerd Jan Hooijmans moest maar liefst twee keer de bal van de lijn halen.
Alleen tegen het einde werden we nog wel even gevaarlijk bij twee corners maar uiteindelijk waren we tevreden met deze puntendeling. En een 0-0 wedstrijd kan ook heel vermakelijk zijn hebben we gezien vanmiddag.