Nederlaag tegen DVG uit Liempde

Met Corona maatregelen en een handjevol mensen achter de afrastering begonnen we aan deze voor beide partijen belangrijke pot.
Zowel DVG uit Liempde als DSC zoeken aansluiting met de middenmoot.
We moeten eigenlijk vaststellen dat er nog veel werk te verrichten is willen wij dit bereiken, het was helaas een van de mindere wedstijden die ik heb gezien…

Na een aarzelend begin van beide partijen was het Bas Vos die in de 23e minuut een vrije trap binnen kon lopen. In plaats van initiatief naar ons toe te trekken gingen we alweer achteruit lopen en lieten we DVG steeds beter in hun spel komen.
Na 35 minuten moest Jos van Mook redding brengen na een schot, en even later ging een kopbal net over. We waren dus gewaarschuwd.

Het waren echter de bezoekers die vlak na rust met een rake kopbal de stand op 1-1 brachten. Het spel werd er niet beter op van ons, de duels en de 2e bal waren voor DVG en we moesten steeds verder terug.
Pas in het laatste kwartier en na een paar wissels werden we weer gevaarlijk door o.a Jordy de Wit echter het laatste woord was aan de bezoekers.
Vlak voor tijd werd het 1-2 door een mooi opgezette aanval en in de laatste minuut werd het zelfs nog 1-3. Tot overmaat van ramp liep Ton Burg uit frustratie tegen zijn 2e gele kaart aan en moest dan ook het veld verlaten.