Nooit Gedacht 1 - DSC 1 - 9-2

Oorwassing in Geffen…….

Het was weer passen en meten voor de trainer, na de geschorste Ton Burg konden we ook niet beschikken over Jos van Mook.
Op voorhand al een lastige klus tegen de nummer twee op de ranglijst, en dat was het ook zeker achteraf gezien…….
Een beschamende nederlaag waarbij wel aangetekend moet worden dat we al na 35 minuten met 10 man kwamen te staan, maar ja dan nog 9 goals tegen…..

In de eerste 15 minuten van de wedstrijd nog een gelijkopgaande strijd met een beste kans voor Bas Vos na een goede voorzet van de rechterflank, de bal ging net naast het doel.
Door slecht verdedigen kwam de thuisclub na een half uur al op een 2-0 voorsprong en met de rode kaart (die wel heel makkelijk werd gegeven) was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
Nooit Gedacht maakte slim gebruik van de ruimte en liep zelfs voor de rust al uit naar 4-0.

Over de 2e helft ben ik snel klaar, we kregen de ene na de andere goal om ons oren de kopjes gingen omlaag en waren niet in staat compact te blijven spelen.
Opvallend was wel dat het laatste woord voor ons was, Bas Vos uit een vrije trap en Roy van Beurden  na goed aangeven van Jordy de Wit zorgden voor een eindstand van maar liefst 9-2.

Bijzonderheden

Lastig schrijven hoor met zo’n nederlaag……., kan me niet herinneren ooit met deze cijfers te hebben verloren. Heb het dan ook maar kort gehouden

Rare gewaarwording met 8 toeschouwers (in functie) vanuit DSC de wedstrijd bij te wonen

Lastige middag voor Jay als invaller doelman

De bekende scheidsrechter voor ons had een makkie vandaag, alleen jammer van de onnodige rode kaart