terug naar verslagen

DVG 1 - DSC 1 - 1-4

Eerste winst is binnen

De uitwedstriijd tegen mede laagvlieger DVG uit Liempde moest eigenlijk voor de eerste 3 punten zorgen en dat gebeurde gelukkig dan ook. Niet iedereen was fit of aanwezig dus opnieuw was het schuiven in de opstelling voor onze trainer Robin Verheijden.

We begonnen met een vliegende start, binnen 30 seconden was het al raak door Roy van Beurden nadat hij was weggestuurd door meen ik Leon van Heel.
Daarna maakte we goed gebruik van de ruimtes die werden weggeven door de thuisclub en hadden we eigenlijk verder weg kunnen lopen. We creëren veel maar het scoren gaat ons niet altijd even goed af.
Het duurde tot vlak voor rust voordat wederom Roy van Beurden, na slecht uitverdedigen, voor de 0-2 ruststand kon zorgen.

Na de rust was de eerste kans voor Jordy de Wit echter zonder succes.
Daarna kwamen de gasten sterker opzetten en lieten we ons weer te ver terugvallen.
Af en toe was het dan ook billen knijpen maar door een rustige Jos van Mook en ook Ton Burg die als laatste man zijn mannetje stond konden we het droog houden.
In de 74e minuut kwam DVG toch nog op 1-2 door slecht uitverdedigen.
Het was maar goed dat 4 minuten later Jordy de Wit met zijn snelheid voor de 1-3 zorgde en de wedstrijd eigenlijk was gespeeld.
Na een goed uitgespeelde corner was het Brent van Herwijnen die zelfs de eindstand 1-4 op het scorebord bracht.

Opmerkelijk
Een mooie quizvraag; was dit de snelste goal ooit in de historie?

Mark van Osch was een bekwame vervanger van de afwezige Mari van de Kammen

Wij hadden de scheidsrechter niet tegen maar daar zal onze tegenstander anders over de denken…….alle gele kaarten waren voor DVG

Nick Brouwers inviel en met en rake kopbal als eerst balcontact een goal maakte die helaas werd afgekeurd

Met veel respect en een ijzige stilte de 1 minuut stilte in acht werd genomen voor het overlijden van de materiaalman van DVG

Deze uitslag een mooie opsteker is voor volgende week tegen Alem

De “youngsters ” het weer goed hebben gedaan

Laten we het benutten van de vele kansen maar gebruiken tegen Alem toch?

Op naar de derby volgende week thuis tegen Alem die met 3 gewonnen wedstrijden op een mooie 2e plaats staat.
Het zal wel lekker druk worden en de 12e man kunnen we dan ook goed gebruiken.